Antena 3 CNN Economic Auto BMW X1, modelul de serie, surprins fără camuflaj în timpul unei şedinţe foto (FOTO)

BMW X1, modelul de serie, surprins fără camuflaj în timpul unei şedinţe foto (FOTO)

BMW X1, modelul de serie, surprins fără camuflaj în timpul unei şedinţe foto (FOTO)
Sursa foto: bmw x1
29 Apr 2009   •   16:39

Nouol BMW X1 a fost surprins în imagini fără niciun fel de camuflaj, în timpul unei şedinţe foto, informează worldcarfans.com, citând forum-auto.com. Maşina este identică cu Conceptul X1 care a debutat la Salonul Auto de la Paris din 2008. Singura modificare a modelului de serie pare a fi cea de la grila frontală, unde a fost adăugat mai mult crom.

În privinţa motorizării, X1 va fi propulsat de o varietate de propulsoare aspirate atât natural cât şi turbo dar şi câteva unităţi diesel. În cele din urmă este aşteptată şi lansarea unei versiuni hibrid, însă până acum nu există informaţii confirmate oficial în acest sens.



Modelele de bază vor fi echipate cu o transmisie manuală cu şase trepte şi sDrive (tracţiune pe spate). De asemenea, va fi disponibilă opţional şi o cutie automată cu opt rapoarte cu xDrive (tracţiune inetgrală).

X1 va fi construit pe platforma E90 a Seriei 3, şi va avea lungimea de 4.457mm. X1 va fi vândut în Europa din această toamnă cu un preţ de bază care va porni de la aproximativ 22.600 de euro.

Conceptul BMW X1, prezentat în 2008, la Paris



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: sedinta foto
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close