Antena 3 CNN Economic Auto Bucureşti. Lucrările la pasajul din Piaţa Presei Libere vor începe peste două luni

Bucureşti. Lucrările la pasajul din Piaţa Presei Libere vor începe peste două luni

Bucureşti. Lucrările la pasajul din Piaţa Presei Libere vor începe peste două luni
Sursa foto: Pasaj Piata Presei
15 Mai 2009   •   19:20

Nici nu au ajuns la jumătate lucrările Pasajului Băneasa că primarul Sorin Oprescu anunţă începerea altuia. Venit să vadă cu cât spor sapă muncitorii primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a mai lansat o bombă pentru bucureşteni: peste numai două luni încep lucrările la tunelul de la Casa Presei Libere. Cu toate acestea, primarul Sorin Oprescu ştie, deocamdată, doar de unde începe, de pe la Fintână Mioriţa, nu şi unde se va termina tunelul de jumătate de kilometru.

Nou pasaj ar urma să preia maşinile care vin de pe DN 1 şi se opresc în coloană la semafoarele de la Casa Presei. Edilul Capitalei este ferm convins că noul lui proiect nu va încurca deloc circulaţia şi nu îi va afecta pe bucureşteni. Oprescu spune că totul va fi săpat sub pâmânt, de nişte utilaje ca cele folosite în tunelul de sub Canalul Mânecii.

Maşinăriile mari cât un bloc cu patru etaje există deja, doar proiectanţii mai au de lucru. Nou pasaj va avea cel mai probabil 500 de metri lungime iar şefii primăriei cred că va fi gata la scurt timp după pasajul de la Băneasa.

Observator

×
Parteneri
FCSB, petrecere ”Made in Romania” după câștigarea titlului
x close