Antena 3 CNN Economic Auto Bulgaria. Doi români şi patru bulgari au murit într-un accident în care a fost implicat un autocar cu turişti

Bulgaria. Doi români şi patru bulgari au murit într-un accident în care a fost implicat un autocar cu turişti

Bulgaria. Doi români şi patru bulgari au murit într-un accident în care a fost implicat un autocar cu turişti
Sursa foto: accident bulgaria
07 Mar 2009   •   14:51

Grav accident în Bulgaria. Doi români şi patru bulgari au murit după un accident între un autoturism şi un autocar. Din primele cercetări se pare că vina aparţine şoferului autoturismul. Accidentul a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, în zona oraşului bulgar Stara Zagora. 30 de turişti românii se aflau într-un autocar cu numere de înmatriculare turceşti.

Rudele românilor sunt disperate că nu pot lua legătura cu cei implicaţi în incident. Potrivit acestora, oamenii nu sunt lăsaţi să ia legătura cu cei de acasă. Oficialii ambasadei României de la Sofia spun însă că turiştilor li se acordă asistenţă consulară, la faţa locului aflându-se atât consulul cât şi viceconsulul.

Echipele de salvare au încercat timp de zece ore să scoată cele şase trupuri neînsufleţite din vehicule. Cei patru tineri aflaţi în maşină, toţi în vârstă de 18 ani, erau elevi, iar şoferul avea permis de conducere valabil.



Antena 3

×
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close