Antena 3 CNN Economic Auto Cele mai frumoase concept car-uri contemporane, expuse la Concorso d'Eleganza Villa d'Este (FOTO)

Cele mai frumoase concept car-uri contemporane, expuse la Concorso d'Eleganza Villa d'Este (FOTO)

Cele mai frumoase concept car-uri contemporane, expuse la Concorso d'Eleganza Villa d'Este (FOTO)
05 Apr 2009   •   17:28

Concorso d'Eleganza Villa d'Este este un eveniment care are loc în Italia, la lacul Como, şi adună laolaltă în fiecare an, încă din 1929, cele mai frumoase concepte contemporane. Pentru a se califica la acest show conceptele trebuie să fie funcţionale, adică să poată fi conduse, nu doar să arate bine, şi să nu aibă mai mult de trei ani vechime.

Opt concept-car-uri moderne au fost admise la concursul din acest an care va avea loc între 24 şi 26 aprilie. Trei dintre vehicule sunt premiere mondiale, pentru a sărbători cei 80 de ani de la înfiinţarea evenimentului.

Stile Bertone vine cu un concept ultrauşor, propulsat de un motor V8-powered. Morgan va prezenta un vehicul preparat pe baza modelului Aeromax, iar Zagato este cea de-a treia marcă ce va aduca un concept.

Cunoscutul concept flexibil prezentat anul trecut de BMW, denumit GINA, va putea fi admirat la acelaşi eveniment. Grupul BMW este, de mai mulţi ani, una dintre mărcile care patronează evenimentul Concorso d'Eleganza Villa d'Este, şi va prezenta GINA Light ca pe un cadou venit din partea organizatorilor. Printre celelalte mărci prezente la show, şi care vor putea să şi jurizeze, se numără Infiniti Essence, Rinspeed iChange, Aston Martin One-77 şi Fisker Karma S.

În imaginile de mai jos pot fi admirate câteva dintre exponatele din acest an de la Concorso d'Eleganza Villa d'Este.

Antena3.ro

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close