Antena 3 CNN Economic Auto Centura Braşovului, blocată o oră, pentru că proprietarul pământului şi-a delimitat terenul

Centura Braşovului, blocată o oră, pentru că proprietarul pământului şi-a delimitat terenul

Centura Braşovului, blocată o oră, pentru că proprietarul pământului şi-a delimitat terenul
Sursa foto: centura Brasov
12 Mai 2009   •   13:26

Circulaţia pe şoseaua de centură a Braşovului a fost blocată marţi mai bine de o oră. Bărbatul care a câştigat în instanţă o parte din terenul pe care trece şoseaua, şi-a delimitat, din nou, proprietatea şi a oprit traficul în zonă. Braşoveanul s-a ales din nou cu dosar penal, dar spune ca nu va renunţa la proprietatea sa dacă nu va fi despăgubit.

Ladislau Vankay, proprietarul terenului pe care trece şoseaua de centură a Braşovului şi-a marcat suprafaţa aflată în proprietate şi a blocat astfel traficul în zonă. Bărbatul este hotărât să recurgă la astfel de forme de protest până când va fi despăgubit.

De această data, brasoveanul nu s-a mulţumit doar să închidă podul, ci a blocat intrarea în municipiul Săcele. Echipajele de la Poliţia Rutieră ajunse la faţa locului au îndepărtat obstacolele instalate de proprietarul terenului, iar traficul a fost reluat după mai bine de jumătate de oră.

Acesta este al treilea protest prin care braşoveanul încearcă să atragă atenţia asupra problemei sale. Până acum, proprietarul terenului nu a ajuns la nicio înţelegere cu autorităţile locale şi spune că este hotărât să facă tot ce-i stă în putere ca să-şi recapete terenul pe care a fost construită şoseua.

Antena 3

×
Subiecte în articol: protest blocaj
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close