Antena 3 CNN Economic Auto Cinci persoane au fost rănite într-un accident pe DJ 151, în judeţul Bistriţa-Năsăud

Cinci persoane au fost rănite într-un accident pe DJ 151, în judeţul Bistriţa-Năsăud

Cinci persoane au fost rănite într-un accident pe DJ 151, în judeţul Bistriţa-Năsăud
07 Iul 2012   •   17:57

Cinci persoane au fost rănite, sâmbătă, într-un accident rutier petrecut pe DJ 151 în apropiere de Şintereag, judeţul Bistriţa-Năsăud, fiind implicate trei maşini, informează Mediafax.
   
Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bistriţa-Năsăud, Antonela Gorgan, a declarat că şoferul unei maşini a intrat într-o depăşire neregulamentară pe o porţiune de drum aflată în lucru, a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina în şanţ.
   
În urma acestui accident, alte două maşini s-au lovit.
   
"Cinci persoane se aflau în cele trei maşini, dar nu au fost grav rănite. Vinovat e şoferul maşinii care a intrat în depăşire şi a pierdut controlului volanului, celelalte două autoturisme colizionându-se din cauza ei", a declarat Antonela Gorgan.
   
La rândul său, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud, Marius Rus, a declarat că, din cele cinci persoane implicate în accident, patru au fost transportate la spital de ambulanţe SMURD.
  
  "Una dintre cele cinci victime a refuzat să fie transportată la spital. Nici celelalte patru nu sunt în stare gravă, dar au fost duse totuşi la spital pentru investigaţii şi îngrijiri medicale", a declarat Rus.
   
DJ 151 este cel mai lung drum judeţean care face legătura între Bistriţa-Năsăud şi judeţul Mureş. Drumul a fost reabilitat cu bani europeni, dar lucrările nu sunt încă gata.
 

×
Subiecte în articol: Bistriţa-Năsăud
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close