Antena 3 CNN Economic Auto Citroën lanseaza doua modele noi: C-Elysée si C4 L

Citroën lanseaza doua modele noi: C-Elysée si C4 L

Citroën lanseaza doua modele noi: C-Elysée si C4 L
22 Iun 2012   •   10:08

Producatorul francez a prezentat doua berline noi: C4 L, orientat in special pentru pietele din China si Rusia, dar si C-Elysée, un sedan care va fi disponibil in Romania pana la sfarsitul acestui an.

Citroën C-Elysée se înrudeşte cu Peugeot 301. În privinţa dimensiunilor de la exterior, modelul are în lungime 4,43 metri, lăţimea este de 1,7 metri, iar înălţimea are 1,47 metri. Ampatamentul este 2,65 metri, iar asta înseamnă mai mult spaţiu pentru ocupanţi. Dacă tot a venit vorba de spaţiu, trebuie menţionat faptul că volumul portbagajului va fi de 506 litri. Nivelul de echipare va fi diferit în funcţie de piaţa pe care va fi comercializată noua berlină, iar printre alte dotări se află pilotul automat cu limitator de viteză, sistem de navigaţie cu touch-screen sau parbrizul încălzit.

Din punct de vedere tehnic, C-Elysée va fi oferit în trei variante de motorizare. Două motoare vor fi pe benzină: primul dintre acestea va livra 72 CP, iar cel de-al doilea va fi şi cel mai puternic din gamă, datorită celor 115 CP oferiţi. Varianta diesel va furniza 92 CP.

Detalii despre C4 L pe TopGear.ro.


×
Subiecte în articol: Citroen
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close