Antena 3 CNN Economic Auto Corvette Sting Ray Concept, maşina care "joacă" în filmul Transformers (FOTO)

Corvette Sting Ray Concept, maşina care "joacă" în filmul Transformers (FOTO)

Corvette Sting Ray Concept, maşina care "joacă" în filmul Transformers (FOTO)
Sursa foto: corvette sting ray concept
12 Feb 2009   •   16:10

După ce a fost surprins în fotografii spion, în timpul filmărilor pentru filmul Transformers: Revenge of the Fallen, conceptul Corvette Sting Ray a fost prezentat oficial la Salonul Auto de la Chicago, anunţă worldcarfans.com. Potrivit vicepreşedintelui din departamentul de design al General Motors, Ed Welburn, cel care a prezentat maşina la Chicago, vehiculul este considerat un studiu de design.
Conceptul Sting Ray nu mai fusese văzut până la prezentarea sa din oraşul american, şi are un design extrem care combină elemente ale actualului Corvette şi cele ale modelului clasic Sting Ray, din anul 1963.

Influenţa modelului din 1963 poate fi observată în special la partea posterioară specifică, şi prin designul lunetei care este împărţită în două.
Nu există deocamdată planuri pentru producţia în serie a conceptului. Regizorul peliculei Transformers: Revenge of the Fallen, Michael Bay, a descoperit maşina după ce s-a plimbat prin studiourile de design ale GM. Bay a fost atât de impresionat de vehicul încât a decis să-i creeze un rol, doar pentru a face parte din film.
Fotografii: worldcarfans.com
Antena3.ro

×
Parteneri
Produsul tradițional preferat de români care nu va mai avea același gust
x close