Antena 3 CNN Economic Auto Dacia Sandero cu motor de 1,2 litri pe benzină, lansată în România, în prima jumătate a anului

Dacia Sandero cu motor de 1,2 litri pe benzină, lansată în România, în prima jumătate a anului

Dacia Sandero cu motor de 1,2 litri pe benzină, lansată în România, în prima jumătate a anului
Sursa foto: Dacia Sandero
02 Feb 2009   •   12:27

În prima parte a anului, Dacia va lansa în România modelul Sandero echipat cu un motor pe benzină mai economic, de 1,2 litri, care dezvoltă 75 de Cai Putere (CP). Pe parcursul lui 2009 vor mai fi disponibile în Europa versiunile pe GPL ale Sandero, Logan Sedan şi Logan MCV (break).
Silviu Sepciu, şef Serviciu relaţii cu presa în cadrul Dacia, a declarat pentru Mediafax: "Nu avem un calendar exact al lansărilor pe ţări, însă pentru piaţa românească pot confirma lansarea modelului Sandero cu motor de 1,2 litri în prima parte a anului".
Reprezentantul Dacia nu a oferit detalii despre perioada în care va fi introdus pe piaţa românească modelul Logan Sedan cu motor de 1,2 litri. De asemenea, nu a precizat nici data la care se va lansa o versiune pe GPL a Sandero.
Potrivit unui comunicat al Renault, Sandero şi Logan cu propulsoare de 1,4 litri adaptate la funcţionarea pe GPL, precum şi Logan MCV (break) cu motor de 1,6 litri cu GPL, vor fi lansate în decursul lui 2009 în Europa.
În prezent, activitatea la uzina Dacia este oprită, din cauza numărului scăzut al comenzilor. Dacia va relua producţia pe 9 februarie.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dacia Sandero lansare
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close