Antena 3 CNN Economic Auto David Coulthard, din nou la volanul unui monopost F1. Britanicul a efectuat o demonstraţie la Mamaia (VIDEO)

David Coulthard, din nou la volanul unui monopost F1. Britanicul a efectuat o demonstraţie la Mamaia (VIDEO)

David Coulthard, din nou la volanul unui monopost F1. Britanicul a efectuat o demonstraţie la Mamaia (VIDEO)
Sursa foto: david coulthard
02 Mai 2009   •   10:52

Campionul David Coulthart s-a urcat din nou într-o maşină de Formula 1. De această dată pentru a face o demonstraţie. Cei prezenţi la Constanţa au avut ocazia să urmărească întregul eveniment. Pentru ca totul să se desfăşoare ca la carte, circulaţia în centrul staţiunii Mamaia a fost închisă între orele 11.00 şi 16.00.

La începutul cursei o maşină de siguranţă a testat şoseaua din Mamaia. Cursa a început, apoi, la scurtă vreme. Demonstraţia a durat 60 de minute, însă a avut loc şi o pauză. Astfel, în primele 20 de minute s-a va desfăşurat prima parte a cursei, apoi a urmat o pauză de 20 de minute iar cursa a reînceput timp de încă 20 de minute.

Mii de români se află în acest weekend pe litoral. După ce au sărbătorit 1 mai pe plajă, printr-un concert la care a fost lansat şi imnul turismului, "Romania - The Land of Choice", sâmbătă sunt programate o mulţime de alte manifestări, printre care o expoziţie de maşini de epocă şi demonstraţia campionului de formula 1 David Coulthard.









Antena3.ro

×
Parteneri
Înregistrarea cu omul lui Coldea care susține că și-ar da viața pentru generali
x close