Antena 3 CNN Economic Auto Grav accident de circulaţie pe DN1. 3 persoane au decedat, iar altele trei sunt rănite

Grav accident de circulaţie pe DN1. 3 persoane au decedat, iar altele trei sunt rănite

Grav accident de circulaţie pe DN1. 3 persoane au decedat, iar altele trei sunt rănite
14 Iun 2012   •   13:08

Trei bărbaţi au murit, iar alte trei persoane au fost rănite, joi, în urma unui accident care a avut loc pe DN 1, în apropierea localităţii Săcădat, judeţul Bihor, în accident fiind implicate două autoturisme şi o motocicletă, scrie Mediafax.
   
Accidentul a avut loc joi la prânz, pe DN 1, în apropierea localităţii Săcădat.
   
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Bihor, Ioana Lascău, a declarat că accidentul s-a produs după ce şoferul unui autoturism înmatriculat în Bulgaria s-a angajat într-o depăşire neregulamentară a unui alt autoturism, pe DN1, la kilometrul 613, şi a lovit o maşină care venea din sens opus.În urma impactului, maşina din Bulgaria s-a răsturant, lovind o motocicletă.
   
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana, Camelia Roşca, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX că în urma accidentului trei bărbaţi au murit.
   
Şeful Unităţii de Primire a Urgenţelor şi al SMURD Bihor, dr.Hadrian Borcea, a declarat corespondentului MEDIAFAX că în accident au fost rănite alte trei persoane - două femei şi un bărbat.
   
"Sunt şase victime: trei au decedat la locul accidentului, iar alte trei, două femei şi un bărbat, sunt aduse la spital cu contuzii şi fracturi la membre", a declarat Borcea.
   
El a spus că nu poate preciza exact gravitatea leziunilor.
   
"În accident au fost implicaţi şi doi copii, care nu au fost răniţi. Pe unul l-a dus bunicul acasă, iar celălatlt este dus la spital doar pentru că mama este victimă în accident. Dar nu are leziuni", a afirmat Borcea.


Ştire în curs de actualizare.

×
Subiecte în articol: Bihor
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close