Antena 3 CNN Economic Auto Grav accident de motocicletă între Păltiniş şi Sibiu

Grav accident de motocicletă între Păltiniş şi Sibiu

Grav accident de motocicletă între Păltiniş şi Sibiu
Sursa foto: accident autocar
05 Apr 2009   •   19:54

Doi tineri au scăpat ca prin urechile acului după ce motocicleta lor a fost spulberată de un autoturism pe şoseaua dintre Păltiniş şi Sibiu. Vehiculul s-a făcut praf, iar tinerii au fost aruncaţi la câţiva metri unul de altul.

Cei doi tineri şi-au zdrobit trupul de asfalt în urma impactului violent. "Cel cu motocicleta bănuiesc că din cauza maşinii din faţă n-a văzut şi s-a băgat pe banda mea de mers şi i-am acroşat", a declarat Iacob Ciuciam, şoferul autoturismului implicat în accident.

Cei doi tineri au fost duşi la spital. Poliţiştii încearcă acum să afle exact ce s-a întâmplat. Din cauza accidentului, circulaţia între Păltiniş şi Sibiu a fost blocată aproape o oră.

Şi la Baia Mare a avut loc un grav accident de circulaţie. Pe peronul autogării din Baia Mare, un şofer care conducea cu viteză excesivă şi-a ?parcat? bolidul, fără să vrea, într-un autocar plin cu pasageri. Călătorii au reuşit să se ferească de ploaia de cioburi. Singurul care a avut de suferit a fost şoferul autoturismului. Omul a ajuns în comă la spital.

Autocarul era plin cu pasageri şi se pregătea să plece în cursă, când o maşină scăpată de sub control a zburat peste un sens giratoriu şi s-a înfipt în cala autocarului.

?La un moment dat am auzit o bubuitură puternică în partea stângă şi, întorcându-mă, am văzut această maşină intrând în portbagajul autocarului?, a declarat Ioan Pintilie, şoferul autocarului.

Bucăţi de geam au sărit în toate direcţiile. Cioburile nu i-au rănit însă pe călătorii autocarului. Oamenii şi-au făcut loc printre bagajele azvârlite care încotro şi au coborât cu inima îngheţată de spaimă din autocar.

?Şoferul era singur şi are un traumtism cranio-cerebral grav, se află în comă?, a declarat Iustin Ghenadie, de la serviciul judeţean de ambulanţă Baia Mare.

Călătorii cursei Baia Mare - Cluj Napoca şi-au primit banii pe bilete înapoi. Şoferul care a provocat accidentului este în continuare în stare critică.

Observator

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close