Antena 3 CNN Economic Auto Imagini oficiale cu noua generaţie de Opel Astra (VIDEO)

Imagini oficiale cu noua generaţie de Opel Astra (VIDEO)

Imagini oficiale cu noua generaţie de Opel Astra (VIDEO)
Sursa foto: Opel Astra
13 Mai 2009   •   15:08

După ce au apărut mai multe teasere şi fotografii surprinse în timpul testărilor din spatele uşilor închise, astăzi au fost făcute publice primele imagini cu noul Opel Astra. Versiunea cu cinci uşi a modelului compact a crescut în dimensiuni şi este foarte avansată din punct de vedere tehnologic. Următoarea generaţie de Opel Astra va fi prezentată publicului pe 17 septembrie, la Salonul de la Frankfurt.

Noul Opel Astra are 4,42 metri în lungime, depăşind cu 17 centimetri modelul din generaţia precedentă. Ampatamentul are acum 2,68 metri, cu 7 centimetri mai mult decât în cazul vechiului model.



În ceea ce priveşte şasiul, acesta integrează complet funcţiile mecanice şi sistemele de comandă electronice, arată www.theautochannel.com . Acesta este prevăzut cu sistemul electronic de conducere Opel FlexRide care oferă şoferului posibilitatea să aleagă între trei setări: Standard, Sport şi Tour. În acest fel, maşina se adaptează la stilul de condus al şoferului, precum şi la viteza de abordare a virajelor.



Noul Astra dispune de opt tipuri de motorizare care respectă normele de poluare Euro 5.Autoturismul este prevăzut cu transmisie manuală cu şase trepte de viteză.

În viitorul apropiat, va fi lansat şi un model cu transmisie automată, cu funcţie Active Select.

În gama turbodiesel CDTI vor fi incluse patru motoare cu injecţie multiplă. Capacitatea acestora va fi cuprinsă între 1.3 şi 2.0 litri şi vor dezvolta între 95 şi 160 de cai-putere.

Cât despre motoarele pe benzină, capacitatea acestora va fi cuprinsă între 1,4 şi 1,6 litri şi vor dezvolta între 100 şi 180 de cai-putere.



Încă din momentul lansării, Opel Astra s-a situat în mod constant pe primele locuri în topul celor mai bine vândute maşini din Europa. Astra este unul dintre cele mai populare modele Opel. Aproximativ 500.000 de astfel de maşini sunt vândute în fiecare an.



Antena3.ro

×
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa se apropie de România!
x close