Antena 3 CNN Economic Auto Încă un accident deosebit de grav, la doar câteva ore după altele patru

Încă un accident deosebit de grav, la doar câteva ore după altele patru

Încă un accident deosebit de grav, la doar câteva ore după altele patru
Sursa foto: Foto: Mediafax
12 Aug 2012   •   17:51

Zece persoane au ajuns la spital, una în stare foarte gravă, în urma unui accident rutier produs duminică pe DJ 209G, în zona comunei Arbore, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu.
   
Potrivit sursei citate, un microbuz Mercedes Sprinter, cu capacitate de 7+1 locuri, înmatriculat în Franţa, se deplasa dinspre localitatea Clit spre Arbore, pe un drum pietruit, timp în care şoferul a pierdut controlul maşinii, a părăsit carosabilul şi s-a răsturnat într-un lan de porumb.
   
În microbuz se aflau nouă pasageri, dintre care trei copii şi o gravidă. Toţi au fost transportaţi la Spitalul Municipal Rădăuţi şi se află în afara oricărui pericol, neavând răni grave.
   
Şoferul a fost transportat la UPU Suceava, în stare critică, fiind în comă.


O femeie în vârstă de 70 de ani a murit şi alte două persoane au fost rănite, duminică, după ce autoturismul în care se aflau a intrat în coliziune cu un stâlp al reţelei electrice de pe bulevardul Dacia din oraşul Mioveni.
   
Maşina era condusă de o femeie în vârstă de 55 de ani, din comuna Davideşti, dinspre Mioveni spre Ţiţeşti, a precizat agentul principal Mădălina Bălănescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.
   
'Conducătoarea auto a pierdut controlul volanului iar autovehiculul a lovit un cap de pod, apoi a intrat în coliziune cu un stâlp al reţelei electrice de pe partea dreaptă a drumului, în sensul de mers', a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş.
   
În urma impactului, femeia de 70 de ani, aflată pe locul din dreapta faţă, a murit pe loc iar şoferiţa şi un bărbat de 72 de ani au fost răniţi, fiind transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti.


Un bărbat de 33 ani din judeţul Neamţ şi-a pierdut viaţa iar alte patru persoane au fost rănite în urma unui accident rutier produs duminică după-amiază pe DN2 E85 între municipiul Focşani şi localitatea Garoafa.
   
Accidentul s-a produs după ce un autoturism marca Fiat, înmatriculat în Italia, care se deplasa pe sensul de mers Adjud - Focşani, pe prima bandă a acroşat un alt autoturism marca Logan MCV care se deplasa pe aceeaşi direcţie de mers. Loganul MCV a ricoşat într-un alt autoturism marca Dacia Logan înmatriculat în judeţul Neamţ, şi care circula regulamentar pe direcţia Focşani - Adjud.
   
Ioan Ungureanu, şoferul din ultima maşină, a decedat pe loc iar copiii şi soţia lui au fost transportaţi la spital.
   
Unul dintre copii, în vârstă de numai doi ani, a fost trimis la Spitalul Bagdasar Arseni din Bucureşti pentru că a intrat în comă.


În acelaşi timp, patru persoane au fost rănite în urma unui accident care a avut loc pe DN 17, în localitatea Josenii Bârgăului, judeţul Bistriţa-Năsăud, după ce două maşini s-au ciocnit.
   
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud, Antonela Gorgan, a declarat  că un autoturism Volkswagen Golf, înmatriculat în judeţul Timiş, care circula pe direcţia Bistriţa - Vatra Dornei, a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu un Audi care circula din sens opus, regulamentar.
   
"Nu ştim deocamdată de ce a intrat pe contrasens şoferul Golfului. În urma impactului, patru persoane, două dintr-o maşină şi două din cealaltă, au fost rănite", a spus Gorgan.


La numai câteva minute, la ieşirea din Petroşani spre Deva, trei persoane au fost rănite, duminică, în urma unui accident care a avut loc pe DN 66, , după ce două autoturisme s-au ciocnit, iar unul dintre acestea a izbit o a treia maşină, traficul fiind blocat pe ambele sensuri.
   
Trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie, au fost rănite într-un accident care a avut loc pe DN 66, la ieşirea din Petroşani spre Deva.
   
Accidentul a avut loc după ce două maşini s-au ciocnit, iar una dintre acestea a fost aruncată în afara părţii carosabile, în timp ce cealaltă a izbit un alt autoturism.

×
Subiecte în articol: ranite
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close