Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Un bărbat şi fetiţa lui de 10 ani au murit, în urma unui accident rutier petrecut în Argeş

Infotrafic. Un bărbat şi fetiţa lui de 10 ani au murit, în urma unui accident rutier petrecut în Argeş

Infotrafic. Un bărbat şi fetiţa lui de 10 ani au murit, în urma unui accident rutier petrecut în Argeş
Sursa foto: ambulanta
02 Mar 2009   •   08:20

Adevărată tragedie pe-o şosea din Argeş. Jumătate dintr-o familie a pierit într-un accident cumplit. Un bărbat şi fetiţa lui de 10 ani au murit, după ce omul a încercat să depăşească maşina din faţă care a oprit brusc. A tras stânga de volan, dar chiar atunci din sens opus venea alt autoturism pe care nu l-a mai putut evita.
Din familie, doar mama şi băieţelul cel mic au supravieţuit. Alţi doi oameni au fost răniţi. Încă trei maşini au fost serios avariate.
Bărbatul se ducea acasă cu toată familia. Soţia şi cei doi copii erau cu el în maşină: băieţelul de 4 şi fetiţa de 10 ani. Cei care au văzut ce s-a întâmplat au sărit să-i ajute mai întâi pe cei mici.
Fetiţa abia mai sufla când au scos-o dintre fiare. N-a mai trăit mult. Şi ea, şi tatăl ei, au murit la spital. Soţia, băieţelul şi cei doi pasageri din maşina cealaltă sunt internaţi în stare gravă. Copilul chiar a fost transportat la un spital din Capitală, din cauza rănilor foarte grave. Alte trei maşini au fost implicate în accident. Două dintre ele, erau parcate pe marginea drumului.
Circulaţia pe DN 7, în dreptul localităţii Băiculeşti, a fost blocată timp de aproximativ oră şi jumătate, iar coloanele de maşini au depăşit câţiva kilometri, pe ambele sensuri.
Un alt accident extrem de grav a avut loc în Bucureşti. Un autoturism de teren s-a răsturnat şi a aterizat pe un gard. Şoferul şi un pasager de pe bancheta din spate au murit. Cel care se afla pe locul din dreapta, a scăpat cu viaţă ca prin minune.
Observator

×
Subiecte în articol: Infotrafic
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România
x close