Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Un şofer care fugea de maşina poliţiei a rănit grav un copil de 14 ani

Infotrafic. Un şofer care fugea de maşina poliţiei a rănit grav un copil de 14 ani

Infotrafic. Un şofer care fugea de maşina poliţiei a rănit grav un copil de 14 ani
Sursa foto: Infotrafic
24 Apr 2009   •   09:02

Un copil de 14 ani se zbate între viaţă şi moarte, iar alţi doi sunt răniţi, după ce au fost spulberaţi de un şofer care fugea de maşina poliţiei. Într-o curbă, tânărul a derapat, a distrus o fântâna şi un gard şi i-a izbit în plin pe copii. Localnicii din comuna buzoiană Vadu Paşii sunt revoltaţi şi cer ca toţi cei implicaţi să plătească, inclusiv poliţiştii

Şoferul avea permis de numai două luni, dar acum două săptămâni îi fusese suspendat pentru conducerea unui autoturism neînmatriculat. Joi seară, când a dat nas în nas cu poliţiştii s-a speriat şi a încercat să se facă nevăzut.

Tânărul s-a ales acum cu o nouă filă în dosarul penal. În funcţie de evoluţia stării de sănătate a copiilor răniţi acesta va fi cercetat pentru vătămare corporală gravă, la care se va adăuga şi acuzaţia de conducere fără permis.



Un alt accident grav s-a produs pe linia de centură a oraşului Piatra Neamţ. Un israelian care conducea ca vântul şi ca gândul spre Iaşi a pierdut controlul bolidului şi a provocat un accident în care au mai fost implicate alte două maşini. Omul a vrut sa facă o depăşire dar a intrat direct în Matiz-ul care venea din sens opus. Nici maşina pe care o depăşea nu a scăpat neşifonată. Doi oameni au ajuns la spital, din care unul în stare gravă.

Barbatul mai avea în maşină alţi trei concetăţeni şi împreună se grăbeau spre Iaşi, unde trebuia să viziteze nişte prieteni. Martorii spun că şoferul mergea destul de tare, dar că acesta nu a fost singurul vinovat de accident.

Poliţiştii l-au testat pe israelian pentru alcoolemie dar rezultatul a fost negativ. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală gravă.

La nivel naţional, joi, s-au produs 25 de accidente rutiere, soldate cu trei morţi şi 25 de răniţi grav. Principalele cauze ale producerii accidentelor au fost traversarea neregulamentară, viteza neadaptată şi neacordarea priorităţii autovehiculelor.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Infotrafic
Parteneri
Se schimbă regulile la ITP! Klaus Iohannis a promulgat legea
x close