Antena 3 CNN Economic Auto Mărturii ŞOCANTE ale supravieţuitorilor din carnagiul de la Tulcea

Mărturii ŞOCANTE ale supravieţuitorilor din carnagiul de la Tulcea

Mărturii ŞOCANTE ale supravieţuitorilor din carnagiul de la Tulcea
Sursa foto: Foto: Antena1
12 Aug 2012   •   20:06

O întrecere pe drumul către aceeaşi nuntă a adus sfârşitul pentru victimele accidentului de la Tulcea. Ieşit din salonul de Terapie Intensivă, singurul pasager rămas în viaţă din BMW-ul care a adus moartea a povestit pentru Observator clipele de groază. Faruri stinse în bezna nopţii, viteze colosale şi o provocare au pecetluit finalul pentru 8 vieţi.

"Nu mai ştiam nimic din ce e în maşină. A început să facă maşina stânga-dreapta, stânga-dreapta."

Un balans mortal pentru opt oameni, care ameninţă şi acum doi copii ţintuiţi pe patul de spital. Din maşina care a provocat accidentul, un tânăr de 19 e singurul supravieţuitor. Ştia că şoferul nu are permis, dar urcase. Pe încredere.

Giani Cămătar, în vârstă de 19ani, care se afla în BMW,  a declarat că maşina care a venit spre ei "n-avea faruri, n-avea nimic.

În bezna nopţii, tânărul de 21 de ani a călcat orbeşte pedala de acceleraţie. O goană premeditată, despre care se pare că ştia şi şoferul depăşit.

"Avea, avea vreo 170" a declarat acesta.


Cei nouă oameni înghesuiţi într-un aututoturism mergeau spre Babadag. Aceeaşi destinaţie o aveau şi tinerii din maşina care a adus nenorocirea. Aceeşi localitate, acelaşi eveniment care ar fi trebuit să sfârşească fericit.

Toţi cei trei şoferi au pierit, aşa că ancheta e tot mai dificilă. Urmează o expertiză tehnică a epavelor. Până atunci, înmormântările se ţin lanţ. Mâine urmează cea a celebrului Dan Finuţu, cel mai bogat rom din Teleorman.

"A vrut Domnul să mă ţină. Am şapte copii acasă" a spus singururl supravieţuitor din BMW.

La Tulcea, trei dintre supravieţuitori au trecut prin ce a fost mai greu. Familiile veghează la capetele lor.

La Bucureşti şi Constanţa, cei doi copii răniţi sunt în stare critică. Alţi doi adulţi se luptă şi ei să trăiască.

×
Subiecte în articol: marturii
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close