Antena 3 CNN Economic Auto Nissan 370Z Roadster - prima imagine oficială (FOTO)

Nissan 370Z Roadster - prima imagine oficială (FOTO)

Nissan 370Z Roadster - prima imagine oficială (FOTO)
Sursa foto: nissan 370z roadster
07 Apr 2009   •   16:34

Nissan a făcut publică o singură imagine teaser a viitorului model 370Z Roadster, varianta 2010, care urmează a fi prezentat pentru prima oară spre sfârşitul săptămânii la Salonul Auto de la New York, informează worldcafans.com.

Nu au fost făcute publice informaţii tehnice oficiale însă, potrivit sursei citate, este foarte posibil ca aceste detalii să fie identice cu ale coupe-ului 370Z. Asta înseamnă că rodster-ul va fi propulsat de un motor V6 de 3,7 litri care produce 332 cai putere şi un cuplu maxim de 270 Nm.

De asemenea este posibil ca roadster-ul să beneficieze de aceeaşi cutie de viteze ca şi a coupe-ului adică una cu şase rapoarte dar şi una automată cu şapte trepte, pentru cei care-şi doresc o atmosferă mai relaxată la volanul roadster-ului.

Ca şi 370Z coupe, la roadster va fi probabil folosit aluminiul, în cazul uşilor şi al capotei motorului, pentru a reduce greutatea maşinii şi a îmbunătăţi atât performanţele cât şi consumul de combustibil.



Este foarte posibil ca roadster-ul 370Z să urmeze trendul şi să dispună de un acoperiş tip hardtop, şi nu unul din material textil, deoarece greutatea maşinii a fost oricum redusă prin folosirea aluminiului la mai multe componente.

În privinţa dotărilor de bază, este de aşteptat ca 370Z Roadster să vină echipat cu buton de start, pentru pornirea motorului, geamuri electrice, încridere centralizată, aer condiţionat automat, două prize de 12 volţi şi un sistem audio cu patru difuzoare şi comenzi iluminate pe volan.

Antena3.ro

×
Parteneri
Supermarketul din România care oferă 60 de bani pe orice sticlă reciclată
x close