Antena 3 CNN Economic Auto Noul Renault Megane şi Megane Coupe, disponibile şi în România (FOTO)

Noul Renault Megane şi Megane Coupe, disponibile şi în România (FOTO)

Noul Renault Megane şi Megane Coupe, disponibile şi în România (FOTO)
Sursa foto: renault megane
06 Apr 2009   •   16:32

Noile modele Renault Megane şi Megane Coupe sunt disponibile acum şi în România pentru preţuri care pornesc de la 12.900 de euro cu TVA, în cazul motorizării pe benzină de 1,6 16V 110 CP, şi cu varianta de echipare standard, Expression.

Cele două modele beneficiază de un motor pe benzina 1,6 16V 110 CP şi de alte două propulsoare turbodiesel Common Rail, 1,5 dCi 105 CP şi 1,9 dCi 130 CP. Cutia de viteze este manuală în 6 trepte pentru toate motorizările.



Printre echipamentele standard ale noilor modele Megane şi Megane Coupe se numără ABS (cu repartitor electronic de frânare EBV), AFU (asistenţa la frânarea de urgenţă) airbaguri frontale pentru şofer şi pasager, airbaguri laterale torace faţă, servodirecţie, aer condiţionat, computer de bord, radio CD cu MP3, geamuri electrice faţă şi spate, oglinzi retrovizoare electrice şi degivrante, proiectoare de ceaţă, închidere centralizată şi demaraj cu card, bancheta spate rabatabilă şi fracţionabilă.



În afara echipării Expression, noul Megane oferă alte două variante: Dynamique şi Privilege. Dynamique are în plus faţă de Expression airbaguri cortină pentru cap faţă şi spate, senzori de lumină şi de ploaie, card ?mâini libere?, tempomat şi limitator de viteză, jante de aluminiu 16? tip Sport, volan şi schimbător de viteze îmbrăcat în piele.



Noul Renault Megane este modelul care deţine cel mai mare punctaj înregistrat în istorie la testele de impact EuroNCAP, 37 de puncte din 37 posibile şi calificativul cinci stele. Maşinile beneficiază de 4 ani garanţie sau 100.000 km.

Antena3.ro

×
Parteneri
Se apropie ciclonul! ANM: ”Atenție! Vor fi fenomene intense"
x close