Antena 3 CNN Economic Auto Primul SUV de la Dacia, prezentat la Salonul Auto de la Geneva

Primul SUV de la Dacia, prezentat la Salonul Auto de la Geneva

Primul SUV de la Dacia, prezentat la Salonul Auto de la Geneva
Sursa foto: Dacia SUV
23 Feb 2009   •   12:36

Dacia va prezenta, la Salonul de la Geneva, primul model Sport Utility Vehicle (SUV). Alături de acest model, standul Dacia de la Geneva se va lăuda şi cu un concept compact, ale cărui elemente de design vor fi preluate de viitoarele modele Dacia, anunţă Cotidianul.
?SUV-ul Dacia a fost proiectat în România în proporţie de peste 80% de Renault Technologie Roumanie (RTR). Maşina se află în faza finală, iar introducerea ei în producţie şi lansarea pe piaţă sunt doar o problemă de calendar?, au declarat sursele citate de Cotidianul.
Potrivit noilor informaţii, Dacia SUV prezentată la Geneva nu va fi omologul modelului Renault Sandero Stepway, de pe piaţa braziliană.
SUV-ul de la Dacia va fi asemănător modelului Sandero. Acesta este cel de-al şaselea model construit în programul Logan şi va utiliza componente existente şi testate deja pe multe alte modele Renault-Nissan.
Preţul de pornire al noului model Dacia va fi de 13.000 de euro. SUV-ul va fi dotat cu motorizările care există pe Logan berlină şi pe Logan MCV.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: salonul auto de la geneva
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close