Antena 3 CNN Economic Auto Tânără de 26 de ani, ucisă de un şofer pe refugiul unei staţii de tramvai din Bucureşti

Tânără de 26 de ani, ucisă de un şofer pe refugiul unei staţii de tramvai din Bucureşti

Tânără de 26 de ani, ucisă de un şofer pe refugiul unei staţii de tramvai din Bucureşti
Sursa foto: refugiu statie tramvai
01 Apr 2009   •   20:30

Refugiul unei staţii de tramvai din cartierul bucureştean Rahova s-a transformat marţi seară în refugiul morţii. O femeie a murit zdrobită sub roţile unei maşini şi alta e încă internată în stare gravă. Sunt victime nevinovate ale unui şofer însetat de viteză, un tânăr de 23 de ani, care a fugit de la locul incidentului. S-a predat abia după cinci ore. Avea o alcoolemie de 0,16 la sută.

Tânăra care a fost omorâtă avea 26 de ani. A fost dusă la spital, împreună cu cealaltă femeie rănită, însă, de dimineaţă, a murit. Trecuseră doar câteva ore de când ucigaşul ei se predase. Aseară, tănărul de 23 de ani nici nu s-a deranjat să verifice starea victimelor.

Spectacolul de groază oferit marţi seară l-ar fi făcut până şi pe cel mai iertător om să ceară dreptate pentru cele două femei nevinovate.


?Şoferul a tras brusc de volan, maşina era veche şi ce s-a întâmplat s-a întâmplat. A prins rampa din gard, s-a luat pe rampa aceea, s-a dat peste cap de două ori şi s-a oprit cu roţile în sus?, a declarat un martor.

Setea de viteză şi de alcool îl pot trimite pe şofer după gratii pentru multă vreme. Tânărul este cercetat pentru omor din culpă, vătămare corporală şi părăsirea locului accidentului.

Observator

×
Parteneri
Alimentul redevenit în vogă pentru tânăra generație
x close