Antena 3 CNN Economic Auto Toyota HC-CV concept, primul hibrid al australienilor (FOTO)

Toyota HC-CV concept, primul hibrid al australienilor (FOTO)

Toyota HC-CV concept, primul hibrid al australienilor (FOTO)
Sursa foto: toyota hc-cv
23 Feb 2009   •   17:04

Toyota Australia a făcut publice primele informaţii cu privire la un nou concept în avanpremiera Salonului Internaţional de la Melbourne, din 2009. HC-CV este un automobil hibrid prin care Toyota doreşte să anunţe viitorul model hibrid Camry, a cărui producţie în serie va începe în curând. HC-CV dispune de un motor pe benzină cu patru cilindri, ce face pereche cu un propulsor electric.
?Hibridul Camry, care va împărţi câteva elemente cheie cu HC-CV, va juca un rol important pentru viitoarele automobile ce vor fi produse în Australia?, a declarat Max Yasuda preşedintele Toyota Australia, citat de worldcarfans.com. ?Viitorul este reprezentat de automobilele care consumă puţin, nu poluează şi oferă cele mai bune performanţe?, a mai spus Yasuda.

Designul HC-CV se remarcă prin diverse elemente printre care farurile de ceaţă verticale, cu tentă de albastru, dar şi prin grila mică dar agresivă. Logo-ul Toyota este dispus pe fond albastru, iar stopurile conţin de asemenea culoarea albastru.
?HC-CV reprezintă expresia contemporană a sedanului hibrid?, a declarat Paul Beranger, manager al Toyota Style Australia.
La interior, ca şi la exterior, designul este unul asimetric, cu aceeaşi temă albastră. Acest concept va fi cel mai important model prezentat de Toyota la Salonul Auto de la Melbourne. ?Culoarea incitantă, liniile dramatice şi aparenţa sportivă a acestui concept reliefează pasiunea companiei noastre pentru producerea primului hibrid al Australiei?, a declarat preşedintele Max Yasuda.
Modelul de serie al HC-CV, care se va numi Toyota Camry, va intra în producţie anul viitor.
Foto: worldcarfans.com
Antena3.ro

×
Parteneri
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei
x close