Antena 3 CNN Economic Auto Traficul pe Autostrada Soarelui, aglomerat. Pe DN 6 Alexandria- Bucureşti, coadă de maşini de 10 kilometri

Traficul pe Autostrada Soarelui, aglomerat. Pe DN 6 Alexandria- Bucureşti, coadă de maşini de 10 kilometri

Traficul pe Autostrada Soarelui, aglomerat. Pe DN 6 Alexandria- Bucureşti, coadă de maşini de 10 kilometri
Sursa foto: infotrafic
20 Apr 2009   •   18:40

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române anunţă că traficul pe Valea Prahovei a fost reluat pe DN1 după ce fusese deviat temporar pe DN 1A Braşov ? Săcele ? Cheia ? Vălenii de Munte ? Ploieşti.

Decizia a venit după ce traficul rutier a început să se intensifice pe DN 1( Valea Prahovei), pe sensul către Bucureşti, unde se circulă îngreunat, în coloană, în zona localităţilor Buşteni şi Azuga.

Pe autostrada Soarelui, pe sensul de mers înspre Capitală traficul este de asemenea extrem de aglomerat. Poliţiştii îi sfătuiesc pe conducătorii auto care vin dinspre Constanţa să aleagă fie Drumul Naţional 3 Constanţa - Basarabi - Cobadin - Adamclisi - Ostrov , fie DN 2A Constanţa - Hârşova - Slobozia - Urziceni.

Se circulă îngreunat şi pe pe DN 6 Bucureşti ? Alexandria, coloana de maşini întinzându-se între localităţile Ghimpaţi şi Mihăileşti din judeţul Giurgiu, pe aproximativ 10 kilometri.

Mai mulţi poliţişti rutieri sunt prezenţi în zonă şi acţionează pentru fluidizarea traficului. Deoarece nu există rută ocolitoare conducătorii auto sunt sfătuiţi să rămână în coloană, să nu se lanseze în depăşiri care în asemenea situaţii se dovedesc foarte periculoase.

Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate pe DN 65( DE 574) Slatina ? Piteşti din cauza numărului mare de automobilişti care se îndreaptă înspre Autostrada Bucureşti ? Piteşti. Conform informaţiilor primite de la Serviciul Poliţiei Rutiere Argeş, coloana de autovehicule se întinde pe aproximativ 6-7 kilometri, între localitatea Lunca Corbului şi autostradă. Nici pentru acest drum nu există rute ocolitoare.

Antena3.ro

×
Parteneri
Românii cotizează 35 de ani la pensie şi beneficiază doar 12 ani
x close