Antena 3 CNN Economic Auto Trei persoane au fost rănite, în Cluj, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat într-o prăpastie

Trei persoane au fost rănite, în Cluj, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat într-o prăpastie

Trei persoane au fost rănite, în Cluj, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat într-o prăpastie
30 Iun 2012   •   22:37

Trei persoane au fost rănite, între care una grav, sâmbătă seară, în urma unui accident produs la intrarea în satul Agârbiciu, judeţul Cluj, după ce şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu maşina într-o prăpastie, informează Mediafax.
   
Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Anca Purdea, a declarat că din primele cercetări rezultă că accidentul a avut drept cauză viteza excesivă.
   
„Trei persoane, dintre care una grav, au fost rănite, sâmbătă seară, la intrarea în satul Agârbiciu, judeţul Cluj, şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului într-o curbă şi s-a răsturnat cu maşina într-o prăpastie. Victimele au fost duse la spital. Cauza probabilă a accidentului estre viteza excesivă", a mai spus Purdea.
   
Conform purtătorului de cuvânt, poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili cauzele producerii accidentului.
 
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Cluj a intervenit la accident cu o maşină de descarcerare şi două echipaje SMURD.


×
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close