Antena 3 CNN Economic Auto Un bucureştean, proaspăt şofer, a stabilit un record absolut de viteză pe autostrada Bucureşti - Ploieşti

Un bucureştean, proaspăt şofer, a stabilit un record absolut de viteză pe autostrada Bucureşti - Ploieşti

Un bucureştean, proaspăt şofer, a stabilit un record absolut de viteză pe autostrada Bucureşti - Ploieşti
Sursa foto: Foto: Intact Images
24 Aug 2012   •   23:23

Un bucureştean care tocmai îşi reprimise permisul de conducere ce îi fusese luat pentru exces de viteză a fost înregistrat de radar, vineri, circulând cu 215 km/h pe autostrada Bucureşti-Ploieşti, informează Mediafax. În zonă limita de viteză este de 100 de km/h din cauza lucrărilor neterminate.
   
Un bucureştean care tocmai îşi reprimise permisul de conducere ce îi fusese luat pentru exces de viteză a fost înregistrat de radar, vineri, circulând cu 215 kilometri la oră pe autostrada Bucureşti-Ploieşti, în condiţiile în care limita de viteză este de 100 de kilometri la oră din cauza lucrărilor neterminate.
   
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Autostrăzi, tânărul a fost reperat de radar la kilometrul 21, pe teritoriul judeţului Ilfov, fiind oprit la kilometrul 65, în zona Bărcăneşti la unul din filtrele rutiere instituite pe A3.
   
Şoferul, aflat la volanul unui autoturism Golf 5 GTI, care se îndrepta spre Valea Prahovei cu familia, îşi reprimise carnetul de la Poliţie în data de 3 august, după ce acesta îi fusese ridicat tot pentru viteză excesivă.
   
"Tânărul era la volanul unui bolid, o maşină sport, cu mulţi cai putere, şi a ignorat faptul că pe autostradă sunt montate panouri care indică restritia de 100 de kilometri la oră. I-a fost suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile şi a fost sancţionat cu 630 de lei. Este record absolut de viteză pe autostrada Bucureşti - Ploieşti, a fost înregistrat de radar cu 215 kilometri la oră", a declarat şeful Poliţiei Autostrăzi, comisar şef Emilian Buican.
   
Ulterior, alt conducător auto a fost reperat cu cu 192 km/h.
   
Acţiunea s-a desfăşurat timp de patru ore pe A 3 Bucureşti - Ploieşti, unde au fost amplasate trei aparate radar, dintre care unul cu laser, aşezate în cascadă.
   


×
Subiecte în articol: radar
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close