Antena 3 CNN Economic Auto Un poliţist beat mort a provocat un accident rutier, apoi a încercat să fugă

Un poliţist beat mort a provocat un accident rutier, apoi a încercat să fugă

Un poliţist beat mort a provocat un accident rutier, apoi a încercat să fugă
Sursa foto: Foto: Intact Images
01 Noi 2012   •   07:20

Un ofiţer criminalist din Suceava, băut bine, a provocat un accident de circulaţie, după care a încercat să fugă înainte să apară colegii săi cu etilotestul. A fost prins la timp de mai mulţi martori ai accidentului, care au avut grijă să nu scape basma curată. Poliţistul a refuzat oricum testarea colegilor săi, deşi a recunoscut că a băut înainte să urce la volan.

Comisarul de la Serviciul Criminalistic al IPJ Suceava era în concediu şi se plimba cu maşina prin oraş, deşi băuse. La un moment dat, după o curbă, nu a mai putut controla maşina şi s-a izbit de un autoturism oprit la semafor.

În urma impactului, ambele maşini au fost avariate. Ulterior, s-a aflat cine este şoferul vinovat. Poliţiştii au încercat să-l testeze cu etilotestul pe ofiţer, însă acesta a refuzat.

Urcat în maşina poliţiei, bărbatul a încercat să fugă, dar a fost prins imediat.Poliţiştii l-au dus la spital pentru a i se recolta probele biologice.

Comisarul recunoaşte însă că a consumat alcool înainte de a se urca la volan.De asemenea, comisarul susţine că s-a înţeles cu şoferul căruia i-a avariat maşina.



×
Subiecte în articol: politist
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close