Antena 3 CNN Economic Auto Un tir a lovit un microbuz cu pasageri, în Braşov. Cinci oameni au fost răniţi

Un tir a lovit un microbuz cu pasageri, în Braşov. Cinci oameni au fost răniţi

Un tir a lovit un microbuz cu pasageri, în Braşov. Cinci oameni au fost răniţi
Sursa foto: Foto: INTACT Images
21 Sep 2012   •   10:51

Cinci persoane au fost rănite, în noaptea de joi spre vineri, după ce microbzul în care se aflau şi care transporta 17 pasageri s-a ciocnit cu un tir, în zona Triaj din municipiul Braşov, informează Mediafax.
   
Accidentul s-a produs după ce şoferul unui autotractor cu remorcă, un braşovean de 53 de ani, care circula dinspre Hărman spre Braşov, nu a acordat prioritate de trecere microbuzului, la o intersecţie din zona Triaj.
   
Potrivit poliţiştilor, microbuzul, în care se aflau 17 pasageri şi care făcea curse pe ruta pe ruta Sibiu - Suceava, circula regulamentar pe drumul cu prioritate şi a fost acroşat de tir.
   
În urma accidentului, au fost rănţi şoferul microbuzului şi patru pasageri.
   
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, Ciprian Sfreja, la locul accidentului au ajuns două ambulanţe şi două echipaje SMURD care au preluat răniţii şi i-au transportat la spital, însă niciunul nu este în stare gravă.
   
"Au fost rănite cinci persoane din microbuz, dar este vorba de răni uşoare. Şoferul a fost rănit mai grav, având fractură la un picior. Dar sunt în afara oricărui pericol", a spus Sfreja.
   
Şoferul vinovat de producerea accidentului va fi cercetat pentru neaecordare de prioritate şi pentru vătămare corporală din culpă.


×
Subiecte în articol: microbuz
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close