Antena 3 CNN Economic Auto Volkswagen Golf VI a primit punctajul maxim la testele EuroNCAP (VIDEO)

Volkswagen Golf VI a primit punctajul maxim la testele EuroNCAP (VIDEO)

Volkswagen Golf VI a primit punctajul maxim la testele EuroNCAP (VIDEO)
Sursa foto: volkswagen golf vi
17 Mar 2009   •   13:02

Volkswagen Golf VI a primit 5 stele la testele EuroNCAP, cel mai mare punctaj dintre maşinile testate în aceeaşi zi. Golf-ul a fost testat după noul regulament EuroNCAP, prin care sunt acordate stele şi pentru alte categorii nu numai pentru protecţia la impacturile frontale, laterale şi cele care implică pietonii. Celelate categorii nou introduse, pentru care au fost acordate stele, sunt: protecţia adulţilor, protecţia copiilor, ori evaluarea unor sisteme de siguranţă ca ESP (programul electronic de stabilitate).

Oficialii au luat în considerare un nou test, al impactului posterior, care indică severitatea rănilor din regiunea cervicală. Noul Golf are un sistem denumit"Whiplash-optimised head restraints", care oferă tocmai acest lucru: protecţie la impacturile din spate.

Gof-ul VI are în dotarea standard sisteme de siguranţă precum ESP şi şapte airbag-uri, opţional fiind oferit controlul automat al distanţei (automatic distance control), asistarea la parcare (automatic park assist) şi o cameră video amplasată în partea din spate.



Antena3.ro

×
Parteneri
ANM anunţă cum va fi vremea în iunie
x close