Bank Leumi a lansat o linie de credit pentru companii, în lei, cu dobândă fixă de 8,9%

11 Apr 2010   •   15:36
Bank Leumi a lansat o linie de credit pentru companii, în lei, cu dobândă fixă de 8,9% leumi

Bank Leumi România a lansat o linie de credit pentru companii, în lei, cu o dobândă fixă de 8,9% pe an, care poate fi acordată pe o perioadă de 6-12 luni pentru finanţarea plăţilor curente, salariilor, utilităţilor, datoriilor către stat sau furnizori şi altor cheltuieli operaţionale, potrivit Mediafax.

"Bank Leumi România a lansat linia de credit Business Plus, cu dobândă fixă pe toată perioada facilităţii, de numai 8,9% pe an la creditele în lei. Perioada de creditare este de 6-12 luni, timp în care clienţii vor beneficia de un număr nelimitat de trageri, suma acordată reîntregindu-se pe măsură ce este rambursată", se arată într-un comunicat al băncii.

Conform Bank Leumi, o dată cu contractarea liniei de credit, serviciul de Internet Banking Leumi Online va fi oferit gratuit, clienţii beneficiind astfel de o reducere a comisioanelor la operaţiuni cu 30% faţă de comisioanele standard practicate de bancă.

În România, Bank Leumi este prezentă din anul 2006, având o reţea de 37 de unităţi. Bank Leumi Israel este acţionarul majoritar al Bank Leumi România, deţinând 99,90% din capitalul social al băncii, singura instituţie de credit cu capital israelian din ţară.

Profitul net al Bank Leumi România a crescut anul trecut cu 43%, la 4,3 milioane de dolari, de la 3 milioane dolari în 2008.

Antena3.ro
x close