Antena 3 Economic Companii Între flotări, apă plată şi înfometare, bărbatul român preferă „distrugătorul”. Distrugătorul de grăsimi!

Între flotări, apă plată şi înfometare, bărbatul român preferă „distrugătorul”. Distrugătorul de grăsimi!

de Antena3.ro    |    06 Dec 2010   •   12:29
Între flotări, apă plată şi înfometare, bărbatul român preferă „distrugătorul”. Distrugătorul de grăsimi!
PUBLICITATE // “Burta de bere” nu se lasă învinsă cu “apă plată cu lămâie.” Pentru că, atunci când vine vorba de obezitate, spre deosebire de femei, avem o atitudine defensivă, abordând diferitele metode de slăbit, cu acelasi entuziasm cu care am privi un film romantic la televizor. Sau campionatul mondial de patinaj artistic.

“Burta de bere” a ajuns să fie printre concetăţenii noştri un accesoriu obligatoriu şi un port drapel al statutului social. Sclavi ai obiceiurilor alimentare dobândite încă din copilarie, cu aportul entuziast al mamelor grijulii (“ia mamă şi sărmăluţele astea, că se strică şi e păcat”), devenim mândri de burta noastră.

Dar, la un moment dat, ajungem la ananghie când privirile dezaprobatoare ale partenerelor noastre ne incomodează mai tare decât cureaua pantalonilor închisă la ultima gaură. Noi, sexul puternic, dar şi pragmatic, dorim metode uşoare, testate şi comode de eliminare a kilogramelor în plus. Cu alte cuvinte, bărbaţii nu sunt atât de disperaţi, încât să încerce orice.

Dar, de vreme ce jocurile pe calculator, mersul cu maşina şi televizorul au înlocuit aproape orice tentativă de ardere a grăsimilor pe cale internă, a apărut, în sfârşit, o capsulă de slăbit destinată mai ales grăsimii androgene (sau abdominale, ce duce la obezitatea tipic masculină).

Citind informaţiile despre produs, pare că acesta a fost creat de un bărbat pentru bărbaţi:

- Pentru că bărbaţii nu vor astepta luni de zile cu ochii pe cântar ca pe aragaz şi vor să vadă rezultatele repede, HCA conţine acizii de fructe, cu cel mai rapid efect de ardere a grăsimilor. Ba mai mult, producătorul este dispus să returneze banii celor ce l-au încercat şi nu sunt convinşi de rezultate.

- Pentru că bărbaţii nu vor să înghită medicamente (nici măcar când sunt răciţi) sau să meargă la farmacie pentru reţete, HCA este natural, nu are contraindicaţii şi nu necesită reţetă de la medic.

- Pentru că bărbaţii sunt şi mai comozi, o dată ce iei HCA, nu mai trebuie să faci cele 100 de abdomene, cu care te lauzi la amici. Lipsa aşa numitului “efect yoyo” este garantat, conform producătorului francez.

În concluzie aş zice: dacă femeile ar trebui să împrumute de la noi pragmatismul şi să nu mai încerce toate metodele alea aiuristice de slăbit (şi le recomand şi lor HCA), noi ar trebui să împrumutăm de la femei deschiderea la nou şi să încercăm “distrugătorul de grăsimi” (aşa au supranumit producătorii produsul). Distribuitorul care oferă HCA la cea mai puternică concentraţie disponibilă în România, se găseşte pe acest site: www.hca-slim.ro

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close