Antena 3 Economic Companii Leacul de slăbit al lordului Byron: oţetul devenit cea mai rapidă cură din lume

Leacul de slăbit al lordului Byron: oţetul devenit cea mai rapidă cură din lume

de Antena3.ro    |    17 Noi 2010   •   14:13
Leacul de slăbit al lordului Byron: oţetul devenit cea mai rapidă cură din lume
PUBLICITATE // Cu toţii ne dorim o cură rapidă şi eficientă, care să ne ajute să slabim fără efort. Utilizarea oţetului din cidru de mere se recomandă a fi întocmai acest tip de „cură-minune”. Este destinată atât femeilor, cât şi bărbaţilor, şi are un efect rapid şi garantat: „Puteţi să slăbiţi chiar şi 5 kilograme în 8 zile! În caz contrar vă înapoiem banii”, susţine producătorul.

Apple Cider Vinegar se doreşte a fi cea mai naturală metodă pentru slăbire rapidă, care nu presupune sport sau privaţiuni. Această metodă de slăbit a fost descrisă pentru prima dată în anul 1820 de către lordul Byron.

La vremea respectivă, cura a fost evitată datorită efectelor ei. Motivul: slăbirea mult prea rapidă, într-o vreme când oamenii încă nu erau bântuiţi de imaginea fotomodelului anorexic, i-a speriat pe aceia care au încercat oţetul de mere.

Lordul Byron însuşi îşi administra 2 linguriţe de oţet de mere pe zi. Anturajului său o recomanda drept „o cură minune” cu ocazia meselor bogate la care Byron şi alţi nobili şi literaţi comiteau excese. Aceia care nu se lăsau intimidaţi de mirosul puternic şi de gustul neplăcut al oţetului şi continuau să îl bea, slăbeau câteodată mai mult decât le era pe plac. Aceia şi renunţau, atunci când constatau că au slăbit prea mult. Trebuie însă să ne amintim că în secolul 19 existau cu totul alte standarde de frumuseţe decât există astăzi.

Cidrului din mere, poetul Byron i-a dedicat chiar şi o suită de versuri, în anul 1822: „Licoare galbenă, de eu mă las/ plăcerilor lumeşti ce fac/ din pântec lupanar/ şi gura-mi o fac oarbă,/tu fă-mă demn şi palid ca altădată”


Astăzi însă, „cura-minune” a celebrului poet baroc este revalorificată în mod spectaculos de către specialişti. O echipă de cercetători francezi ai laboratorului Novapharm a căutat să păstreze eficienţa curei, dar încercând să elimine aspectele ei neplăcute. În plus, laboratorul a reuşit să potenţeze eficacitatea curei.

Inovaţia Apple Cider Vinegar a făcut posibilă trecerea de la gustul dur şi neplăcut al oţetului de mere la varianta acestuia încapsulată, uşor de administrat cu impact şi mai puternic. Astfel, concentraţia dintr-o capsulă corespunde a 500 de ml de cidru administrat pe cale lichidă – o doză suficient de puternică pentru a topi până la 700 de grame de grăsimi pe zi.

Apple Cider Vinegar este un produs 100% natural, iar metoda încapsulării unui leac băbesc, o idee atât de simplă, îl recomandă drept revoluţionar. În Statele Unite, ea este considerată cea mai rapidă metodă de slăbit a momentului.

Capsulele de slăbit Apple Cider Vinegar acţionează direct şi imediat asupra celulelor adipoase. Excesul de grăsime este trimis către musculatură, prin fluxul sanguin, şi eliminat cu rapiditate, odată cu arderea caloriilor.

În România, cidrul este oferit de către un unic distribuitor. Acesta susţine că urmarea curei costă mai puţin de 1,50 lei pe zi. În plus, distribuitorul este dispus să returneze banii persoanelor care nu au slăbit conform aşteptărilor lor... o ofertă destul de curajoasă. Până acum, susţin cei care vând produsul în Romănia, peste 40.000 de Români au încercat produsul şi nu au avut doleanţe de acest gen, ba chiar au trimis scrisori de mulţumire. Produsul se poate comanda mai nou şi pe internet, pe acest site: www.cidru100.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close