Antena 3 CNN Economic Conținut plătit 3 sfaturi pentru lash-artiștii la început de drum

3 sfaturi pentru lash-artiștii la început de drum

Dacă îți dorești să începi o carieră în acest domeniu, există câteva lucruri pe care trebuie să le iei în considerare pentru a putea oferi servicii de calitate.

3 sfaturi pentru lash-artiștii la început de drum
Sursa foto: Pexels.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Apr 2022   •   12:17

Vei avea nevoie atât de abilități practice, cât și de multă atenție, răbdare și responsabilitate față de clientele tale. Află din articolul nostru ce sfaturi și recomandări îți oferim. 

3 sfaturi pentru a fi un lash-artist de succes

Sunt multe lucruri pe care trebuie să le ai în vedere, mai ales dacă ești la început de drum. Pentru a ajunge un lash-artist de succes sunt necesare multe ore de practică până a putea avea o listă proprie de cliente. Descoperă mai jos trei dintre aspectele esențiale ale acestei meserii: 

1. Folosește extensii de calitate

Pe lângă tehnica dobândită în timpul cursurilor, este important să utilizezi produse - extensii gene fir cu fir - de calitate, astfel încât să asigure rezistență în timp și un aspect cât mai natural. În funcție și de preferințele clientei, trebuie să poți satisface chiar și cele mai pretențioase gusturi pentru a-ți forma o listă de clienți mulțumiți, care te vor recomanda mai departe. 

Este necesar să deții în arsenalul tău mai multe tipuri de extensii, inclusiv cele colorate, în cazul în care vei avea nevoie de ele. În timpul aplicării, fii foarte atentă la modul în care izolezi zona ochilor pentru a obține rezultatul perfect. Rezistența genelor depinde complet de modul în care sigilezi extensia asupra acestora, așa că, indiferent dacă ai nevoie de mai mult timp la început, asigură-te că urmezi toți pașii întocmai. 

2. Promovează-te online

Având pandemia ca experiență, a devenit foarte clar că promovarea în spațiul online poate face diferența între un business de succes și unul care dă faliment. Pentru a te menține la suprafață, este necesar să activezi și pe rețelele de socializare unde poți realiza diverse videoclipuri despre activitatea ta pentru viitoare cliente. Nu uita să postezi rezultatele muncii tale, astfel încât calitatea să te reprezinte.

Nu te sfii să împărtășești cu oamenii de pe internet trucurile pe care le-ai descoperit în practică sau la cursurile efectuate. Persoanele care își doresc extensii pentru gene vor fi cu atât mai interesate să își facă o programare la tine deoarece vor simți un sentiment de siguranță.

3. Oferă tips&tricks clientelor

Dacă vrei să îți păstrezi clientele pe termen lung și să le faci să revină la tine, este important să te preocupi și de perioada imediat următoare aplicării extensiilor. Explică-le cum trebuie îngrijite pentru a rămâne intacte o perioadă cât mai mare de timp și oferă-le asistență de la distanță atunci când este nevoie. 

Orice business care presupune lucrul cu oamenii necesită crearea unei astfel de relații bazată pe încredere și implicare. Ține cont de acest lucru și nu ezita să te preocupi de bunăstarea clientelor. Chiar și înainte de a începe procesul de aplicare, este important să explici ce urmează să se întâmple pas cu pas, astfel încât ambele părți să fie mulțumite. 

Ține cont de sfaturile pe care ți le-am oferit și continuă să aprofundezi această meserie prin tutorialele găsite pe internet. Cu cât vei acumula mai multe informații și tehnici de aplicare, cu atât calitatea serviciilor tale va crește, iar numărul clienților mulțumiți se va înmulți. 

×
Parteneri
Ce pensie va primi un român care a muncit 35 de ani, după noua lege
x close