Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Ce sunt uşile filomuro

Ce sunt uşile filomuro

În cazul designului interior de tip minimalist, un stil unde accentul este pus pe formele utilizate precum și natura esențială a desenelor, varianta preferată de ușă de interior este un model precum ușa filomuro. Acest tip de ușă este caracterizat de o paletă largă de culori, reprezentând un design curat și precis.

Ce sunt uşile filomuro
de Georgiana Adam    |    25 Iul 2022   •   13:20

Ușa filomuro este utilizată pentru îmbunătățirea spațiilor sau a zonelor de divizare, oferind continuitate totală și o suprafață discretă care se potrivește perfect în perete.

Ce este o ușă filomuro?

Conceptul de filomuro provine din italiană (filo – la nivel similar, muro – perete) și fac referire la ușile care sunt la nivelul peretelui, având un toc ascuns și balamale practic invizibile. Astfel de uși se integrează în peretele în care sunt instalate, sporind eleganța spațiului. Rom Decor oferă o gamă variată de uși Filomuro din gama Porta Hide potrivite proiectului tău. 

Aceste uși vin la pachet cu toc de aluminiu, balamale 3D și o broască magnetică. Canaturile ușii sunt vopsite cu vopsea premium albă, sau se pot livra grunduite pentru a fi vopsite/tapetate în nuanțele preferate.

Care sunt avantajele ușii filomuro?

Ușile filomuro vin la pachet cu următoarele beneficii:

  • economie de spațiu;

  • ideale pentru apartamente cu spațiu limitat;

  • se integrează perfect în perete – oferind un rezultat estetic deosebit;

  • personalizabile după nevoile utilizatorului;

  • perfecte pentru încăpereile tehnice;

  • perfecte pentru un stil minimalist de design;

Cum se montează o ușă filomuro?

Ușile filomuro nu dispun de un toc vizibil, astfel că părțile interioare din perete sunt acoperite cu material în aceeași culoare cu ușa. Balamalele ușii sunt incluse în aceste părți, astfel ușa fiind instalată la nivelul peretelui. 

Concluzie

Bazat pe o estetică minimalistă, ușile FILOMURO sunt uși de interior cu cadru din aluminiu ascuns, care au scopul de a păstra o continuitate între perete și ușă, motiv pentru care sunt denumite și uși ascunse sau secrete.

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close