Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Vara asta poartă cele mai frumoase bluze casual de la RESENSE

Vara asta poartă cele mai frumoase bluze casual de la RESENSE

Stilul casual este unul dintre cele mai simple și accesibile stiluri vestimentare. Aspectul relaxat și confortabil sunt caracteristici ce descriu pe deplin acest stil. Pretabil pentru o ieșire pe timp de zi cu prietenii, sau un casual friday la birou, acest stil vestimentar poate fi realizat cu piese basic, comode, pe care oricine trebuie să le aibă în dressing. Ținutele casual sunt lejere și funcționale, însă mereu în trend, dacă alegi piesele potrivite.

Vara asta poartă cele mai frumoase bluze casual de la RESENSE
de Georgiana Adam    |    16 Iun 2021   •   14:10

Bluzele casual sunt parte a acestui stil ce nu trebuie să lipsească din dulapul tău. Cu atât mai mult dacă vorbim despre modelele de bluze casual din colecția magazinului online Resense. O colecție descrisă de culoare, imprimeuri și croieli variate, ce se pliază tuturor ținutelor casual de care să te bucuri în această vară.

Prima din seria bluzelor pe care trebuie să le ai neapărat în colecția ta de topuri casual de vară este cea din imaginea de mai jos.

Dacă ești iubitoare de animale de companie, în speță câini, acest model te va încânta cu siguranță datorită printurilor de dimensiuni mici cu adoratele animale de companie.

Inserțiile din organza neagră de pe mânecile bufante oferă un romantism aparte. Un model ce va oferi culoare plimbărilor lungi în parc sau ieșirilor la terasă din această vară.

Nu putem trece cu vederea nici printurile florale, iar când sunt inserate pe o bluză casual cu volănașe și încrețituri, cu atât mai mult.

Acest model ne-a captat atenția în special datorită croielii deosebite, ce avantajează orice tip de siluetă. Imprimeul cu flori mari, colorate descrie cel mai bine un sezon al culorii, veseliei și stărilor de spirit pozitive.

Fie că alegi să o porți cu pantaloni scurți, jeanși sau pantaloni albi, vei transmite un vibe pozitiv și multă energie.

Pentru zilele casual la birou, bluzele tip cămășuță sunt mai mult decât potrivite. Punem în lumina reflectoarelor un model cu animal print și volănașe, ce emană feminitate și încredere.

Două elemente esențiale pentru orice femeie. Purtat în combinație cu pantaloni office kaki vei obține o ținută lejeră și în același timp de invidiat.

Bluza albă casual - Modelul pe care orice femeie trebuie să îl aibă pregătit de vară. Este extrem de versatilă, putând fi purtată atât cu pantaloni de orice fel cât și cu fustă, iar aspectul simplu, vaporos o plasează într-o mulțime de activități relaxante de vară.

O poți asorta atât cu o pereche de jeanși simpli, cât și cu o fustă lungă colorată, precum în imaginea de mai jos, pentru un aspect boho-chic.

Bluza casual neagră cu mâneci clopot - Deși la prima vedere pot părea destul de elegantă, versatilitatea ei nemăsurată o plasează inclusiv într-o ținută casual, alături de o fustă midi vaporoasă și accesorizată cu teniși. Rezultatul? Un look modern, relaxat, care va atrage toate privirile.

În magazinul online Resense găsești o mulțime de piese vestimentare casual, pe care le poți achiziționa în această vară, pentru un look fresh, effortless. Completează-ți garderoba cu modele ce îți vor scoate personalitatea în evidență fără prea mult efort!

×
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close