Antena 3 CNN Economic Dincolo de ştiri: Un grec TRĂIEŞTE cu 50 euro/zi

Dincolo de ştiri: Un grec TRĂIEŞTE cu 50 euro/zi

Dincolo de ştiri: Un grec TRĂIEŞTE cu 50 euro/zi
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    11 Iul 2015   •   21:01

Un grec are nevoie, în medie, de 50 de euro pe zi pentru mâncare şi cheltuieli adiţionale, a spus o româncă stabilită în statul elen, şi care a precizat că ţara nu şi-a pierdut încrederea în Tsipras.

 
"50 de euro în Grecia ajunge pentru o zi, pentru un om să mănânce, să se ducă cu maşina la serviciu, pentru toate cheltuielile", a spus Alichi Mihalipoulos, o româncă stabilită în Grecia, sâmbătă, la emisiunea Dincolo de ştiri, de la Antena 3.
 
Potrivit româncei, grecii nu şi-au pierdut încrederea în premierul Alexis Tsipras şi "tot poporul grec aşteaptă cu sufletul la gură ziua de mâine, pentru rezultat", a mai spus Alichi Mihalipoulos.
 
"Există acest aer de schimbare pe care îl aduce Tsipras şi toţi cei care au câştigat în aceşti ani vor fi nevoiţi să plătească şi ei. (...) Grecia este Europa şi Europa este Grecia", a adăugat românca stabilită în Grecia.

Miniştrii de Finanţe din Zona Euro dezbat astăzi planul de reforme propus de guvernul elen, într-o primă întâlnire-cheie pentru soarta Greciei
 
Dacă măsurile vor fi considerate credibile, Grecia are şanse să evite ieşirea din Zona Euro, spun europenii. Verdictul va fi dat însă mâine, de liderii Uniunii, care se vor reuni la Bruxelles, într-un summit decisiv pentru Grecia.
 

×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close