Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Un bărbat din Lugoj primeşte bani în fiecare zi de la primărie din cauza unor lucrări prost executate

Un bărbat din Lugoj primeşte bani în fiecare zi de la primărie din cauza unor lucrări prost executate

Un bărbat din Lugoj trebuie să primească bani de la Primărie pentru fiecare zi în care trotuarul din fața casei sale nu este reparat corect.

Un bărbat din Lugoj primeşte bani în fiecare zi de la primărie din cauza unor lucrări prost executate
Sursa foto: Facebook Alexandru Cibu-Deaconu
de Andreea Borboros    |    14 Oct 2022   •   17:16

Problemele bărbatului au început încă în din 2018, atunci când primăria a asfaltat trotuarul din fața casei sale.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

A observat însă că, din cauza lucrărilor făcute de mântuială, casa începe să aibă probleme, fie că vorbim de mucegai, fie că vorbim de crăpături la zidurile de rezistență a locuinței.

A acționat în judecată primăria și iată că, după aproape 4 ani de proces, magistrații au dat câștig de cauză.

În acest fel, judecătorii au decis ca, până ce primăria va efectua din nou lucrări, de această dată corecte, la trotuarul pe care au montat dale, ei bine, va trebui să îi plătească pe bărbat cu suma de 100 de lei zilnic.

Municipalitatea recunoaște problemele și susține faptul că abia acum a reușit să încheie un contract care va reface trotuarele de pe strada bărbatului care a acționat în judecată.

În acest context, bărbatul îi sfătuiește şi pe ceilalți locuitori ai Lugojului să dea primăria în judecată pentru a-și putea repara casele care au fost distruse din cauza lucrărilor de mântuială.

×
Subiecte în articol: Lugoj primarie asfaltare trotuar
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close