Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Ce facem cu cadourile nepotrivite, primite de Crăciun. "Să ne învățăm să îi scriem Moșului și noi, adulții"

Ce facem cu cadourile nepotrivite, primite de Crăciun. "Să ne învățăm să îi scriem Moșului și noi, adulții"

În acestă dimineață majoritatea dintre noi ne-am trezit cu cadouri din partea lui Moș Crăciun. Însă nu toate s-au potrivit cu cerințele. Claudia Nicolau-Penta a mărturisit în direct la Antena 3 CNN câteva sfaturi cu privire la ce putem să facem cu cadourile nepotrivite pe care le primim de Crăciun.

Ce facem cu cadourile nepotrivite, primite de Crăciun. "Să ne învățăm să îi scriem Moșului și noi, adulții"
Sursa foto: Gettyimages | Pekic
de Ioana Mircea    |    25 Dec 2022   •   17:43

Deși cadourile pe care le primim de Crăciun ar trebui să ne umple inima de bucurie, indiferent despre ce ar fi vorba, se întâmplă ca uneori să primim lucruri de care nu avem nevoie sau care nu sunt pe gustul nostru.

Claudia Nicolau-Penta susține că și adulții ar trebui să scrie scrisori lui Moș Crăciun pentru ca acesta să știe exact ce să ofere. Ea vine în întâmpinarea acestei situații neplăcute cu câteva sfaturi.

"Să ne învățăm să îi scriem Moșului și noi, adulții. Moșul este omniprezent, dar dacă nu îi spunem precis ceea ce ne dorim, mai dă și rateuri și nu e de vină el, ci noi suntem de vină.

Cadourile nepotrivite le putem vinde mai departe și astfel să ne facem cadoul pe care l-am visat noi. Le postăm într-o veselie de marți până vineri, le vindem la un preț super accesibil ca să scăpăm de ele și să facem o bucurie altcuiva, care se bucură de obiectul respectiv.

 Există o statistică pe care am citit-o zilele trecute, că 60% din cadourile primite de Crăciun nu sunt cele pe care le așteptăm", a afirmat Claudia.

×
Subiecte în articol: craciun 2022
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close