Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Ce a instalat opoziţia în Piaţa Victoriei la un 1 an de guvernare PNL-PSD-UDMR

Ce a instalat opoziţia în Piaţa Victoriei la un 1 an de guvernare PNL-PSD-UDMR

USR a amplasat un ecran în Piaţa Victoriei, pe care vor fi proiectate pe parcursul întregii zile mesaje din partea oamenilor, în contextul împlinirii unui an de când actuala coaliţie a preluat guvernarea.

Ce a instalat opoziţia în Piaţa Victoriei la un 1 an de guvernare PNL-PSD-UDMR
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Noi 2022   •   16:38

Peste 2.000 de români au transmis mesaje, a spus preşedintele USR, Cătălin Drulă, la Antena 3 CNN.

Totodată, la împlinirea unui an de guvernare PSD - PNL, USR a lansat "Cartea neagră a guvernării".

"Se face 1 an de guvernare dezastruoasă a PSD şi a PNL, am lasat "Cartea neagră" în care pe fiecare minister este o analiză. Sunt cele mai mari scumpiri din ultimii 19 ani", a precizat Cătălin Drulă.

Potrivit preşedintelui USR, Cătălin Drulă, oamenii suferă cele cele mai mari scumpiri din ultimii 19 ani la energie şi produsele alimentare de bază, iar ratele la bănci au crescut de patru ori.

USR proiectează mesaje de la oameni pe un ecran din Piaţa Victoriei

"România nu a mai trecut printr-o astfel de inflație din 2004. Deciziile inepte prin care Guvernul a încercat să controleze piața de energie au făcut ca România să aibă printre cele mai mari prețuri la energie pentru populație din Europa. Guvernul Ciucă a ales cea mai proastă formă de intervenție: prețurile au continuat să crească și bugetul public a fost făcut praf.

Marile proiecte ale României au fost ratate: nu avem spitale noi, nici legi ale Educației, nici autostrăzi. Într-un singur an, guvernul PSD-PNL a anulat și blocat licitații pentru 815 km de autostrăzi și drumuri naționale și a reziliat contracte pentru 330km. Alți 660 km aflați în faza de proiectare au un viitor incert.

Din cauza incompetenței ministrului Grindeanu, statul român trebuie să plătească aproape 6 milioane de euro pentru întârzierile la podul de la Brăila”, se menționează într-un comunicat al liderilor USR.

×
Subiecte în articol: Cătălin Drulă opozitie guvernare
Parteneri
Cod galben de furtuni severe în România! Informare meteo de vreme rea
x close