Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Ostropel de pui şi viermi, mâncarea primită de o elevă la o şcoală din Sălaj. DSP face anchetă

Ostropel de pui şi viermi, mâncarea primită de o elevă la o şcoală din Sălaj. DSP face anchetă

Mămăligă cu ostropel de pui şi viermi. Asta au primit la prânz copiii de la o școală din județul Sălaj. O elevă a descoperit un vierme în mâncarea oferită prin programul "Masa Caldă".

Ostropel de pui şi viermi, mâncarea primită de o elevă la o şcoală din Sălaj. DSP face anchetă
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Ioana Mircea    |    Cosmin Criste    |    17 Mar 2023   •   17:23

În timp ce copiii de la Școala Gimnazială Vasile Lucăcel din Someș-Odorhei serveau masa, o elevă din clasa VIII-a a găsit în caserola de mâncare primită prin programul "Masa Caldă", un vierme.

Alarma a fost dată imediat, iar elevilor nu li s-a mai permis să mănânce meniul primit de la firma de catering.

Primăria a intervenit și a trimis mai multe probe către DSP, iar toate cele 300 de porții de mâncare au fost verificate de către cadrele didactice. Acestea au părut în regulă. Singura cu probleme a fost cea semnalată de către fată.

Administratorul firmei de catering se apără și spune că este vorba despre rea voință, deoarece potrivit acestuia, dacă ar fi fost probleme în bucătărie, mai multe porții ale elevilor ar fi fost contaminate.

Citește și: Covrigi cu viermi într-un hipermarket din Galaţi

Școala Gimnazială Vasile Lucăcel din Someș-Odorhei, județul Sălaj, a intrat în noiembrie anul trecut în programul "Masa Caldă"  în care se mai află și alte unități școlare din alte 14 comune din județul Sălaj.

×
Subiecte în articol: Salaj masa calda
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close