Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Copiii internați la Spitalul Grigore Alexandrescu, în pericol din cauza munților de gunoaie strânși în curtea unității medicale

Copiii internați la Spitalul Grigore Alexandrescu, în pericol din cauza munților de gunoaie strânși în curtea unității medicale

Copiii internați la Spitalul Grigore Alexandrescu sunt în pericol, din cauza munților de gunoaie strânși în curtea unității medicale, aflată în Sectorul 1.

Copiii internați la Spitalul Grigore Alexandrescu, în pericol din cauza munților de gunoaie strânși în curtea unității medicale
de Mădălina Ignat    |    04 Iun 2021   •   18:32

În urma scandalului gunoaielor din Sectorul 1, au de suferit și copiii internați la Spitalul Grigore Alexandrescu. Deșeurile nu au mai fost ridicate din curtea unității medicale, iar șobolanii și-au făcut și ei apariția.

De aproximativ o săptămână, gunoiul nu a mai fost ridicat din curtea Spitalului Grigore Alexandrescu. Imaginile sunt șocante și au fost difuzate la News Hour with CNN.

Mirosul din curtea spitalului de pediatrie este greu de suportat, pentru angajați, dar și pentru părinții și copiii ce sunt internați aici, reprezintă un motiv de total disconfort.

La zona în care sunt depozitate deșeurile au apărut muștele, musculițele și mai ales șobolanii. Sunt zeci de saci, plini cu gunoi menajer, care nu au mai fost ridicați de zile întregi. 

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close