Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN România înzăpezită | Mașini și utilaje de deszăpezire blocate de viscol pe drum. Autoritățile au intervenit cu excavatoarele și șenilata

România înzăpezită | Mașini și utilaje de deszăpezire blocate de viscol pe drum. Autoritățile au intervenit cu excavatoarele și șenilata

Românii au rămas înzăpeziți astăzi în mai multe zone din țară. Zeci de mașini au fost blocate pe drumul E85, din cauza zăpezii și viscolului. Autoritățile au fost surprinse.

de Radu Tiliță    |    Ioana Mircea    |    27 Ian 2023   •   18:00

Mai mulți oameni au fost blocați în mașini pe drumul pe drumurile din țară, din cauza viscolului. Mașinile de deszăpezire au ajuns în șanțuri pentru că vântul este atât de puternic încât le-au împins în afara carosabilului.

Foarte multe mașini au rămas blocate pe raza localităților Florica și Corbu din Buzău. Coada de mașini a fost de câțiva kilometri pe ambele sensuri. Polițiștii au încercat să rezolve situația. Aceștia au venit cu o serie de alimente.
Au venit și câteva excavatoare care să ia zăpada de pe asfalt, astfel încât câteva dintre autoturisme să încerce să se deplaseze. Autoritățile au intervenit și cu șenilata.

Drumul județean 203, la ieșirea din localitatea Galbenu, județul Brăila traficul este blocat în totalitate. Pe DN22 traficul este închis din cauza unui TIR care a derapat. În Ploiești, oamenii s-au trezit cu cablurile de curent căzute în curte.

Citește și: Odată cu ninsorile, a început și haosul pe șosele | Poliția Rutieră: Recomandări pentru șoferi și pietoni

×
Subiecte în articol: furtuna de zapada
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close