Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Fostul şef al BCCO Bucureşti, care a omorât o femeie la Popeşti Leordeni, arestat preventiv pentru 30 de zile

Fostul şef al BCCO Bucureşti, care a omorât o femeie la Popeşti Leordeni, arestat preventiv pentru 30 de zile

Fost șef din poliție care a omorât-o pe Nicoleta chiar de ziua ei de naștere, după ce s-a urcat la volan băut, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de cinci infracțiuni, inclusiv de ucidere din culpă.

de Delia Bulgaru    |    05 Sep 2023   •   18:59

Colonelul în rezervă Constantin Păun a fost de șef de cabinet al ministrului de Interne Gabriel Dejeu în perioada 1996-1999.

Ulterior, a ajuns să fie șef al Brigăzii pentru Combaterea Criminalității Organizate din București până în 2005, iar în 2016 a fost chiar decorat de președintele Klaus Iohannis cu ordinul meritul sanitar în grad de Cavaler, pentru rezultatele profesionale deosebite pe care le-a obținut.

În urmă cu câteva zile Constantin Păun  ajunge să ucidă o femeie și să rănească o alta, în urma unui accident rutier, chiar pe strada Unirii din Popești-Leordeni.

Bărbatul se afla la volanul autoturismului său băut. Au stabilit polițiștii că rezultatul alcool testului a fost de 1,12mg/l alcool pur în aerul expirat și rezultatul testului pentru consumul de droguri a ieșit, de asemenea pozitiv, indicând rezultat pozitiv la metanfetamină. Ulterior, testele toxicologice au demonstrat că şoferul nu era drogat.

În urma impactului deosebit de violent, o femeie, în vârstă de 56 de ani, și-a pierdut viața. Era chiar ziua ei de naștere când a avut loc acest tragic eveniment, iar astăzi rudele au venit și şi-au luat rămas bun. Trupul său a fost recent adus de la Institutul Național pentru Medicină Legală, acolo unde a fost făcută necropsia.

În acest moment, Constantin Păun se află în arest preventiv, în urma deciziei pe care au luat-o magistrații de la Judecătoria Cornetu.

Citeşte şi: Av. Adrian Cuculis, despre fostul şef BCCO Bucureşti, care s-a urcat baut şi drogat la volan: "Există două ipoteze"

Cert este că Constantin Păun a făcut deja contestație în privința acestei măsuri și cere să fie cercetat pentru infracțiunile de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor interzise și lovirea sau alte violențe, solicitând o măsură preventivă mai blândă.

"Mașina dânșii era parcată chiar acolo, iar a soțului era la mijloc, că se pregăteau. Soțul venise cu tortul şi ea să-l i-a din maşină. Atât avea loc și dacă a venit ăla prima mașină, a ei, și a aruncat-o în mașina lui. Iar pe asta a aruncat-o în alta parcată. 

Citeşte şi: ”Astăzi era ziua ei!”. Ea este Nicoleta, femeia ucisă chiar în fața casei, de un șofer drogat | Ieșise la poartă să își ia tortul aniversar

A vrut să fugă dar a fost oprit de nişte vecini. Dar toţi am auzit bubuitura aia" , spune unul din martori

"În faţa porții a luat-o, că ăsta a dat peste opritorul ăla, și el dacă n-a mai fost stăpân pe volan, a scăpat volanul, că mi se zbârlește pielea pe mine şi acuma. S-a dus peste maşina ei şi a aruncat-o acolo, adică a presat-o între maşini acolo", mai spune o martoră a tragicului accident produs sâmbătă, la Popeşti Leordeni.  

×
Subiecte în articol: BCCO Popesti Leordeni femeie ucisă
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close