Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Gala Met 2023 | Cele mai spectaculoase ținute purtate de celebrități pe covorul roșu

Gala Met 2023 | Cele mai spectaculoase ținute purtate de celebrități pe covorul roșu

Unul din cele mai importante evenimente din calendarul anual al modei, Gala Met 2023, a avut loc aseară la Muzeul Metropolitan de artă din New York.

Gala Met 2023 | Cele mai spectaculoase ținute purtate de celebrități pe covorul roșu
de Andreea Ştefan    |    02 Mai 2023   •   21:06

În cadrul evenimentului au fost onorate piesele vestimentare ale celebrului designer Karl Lagerfeld.

Vedete ca Dua Lipa, Penelope Cruz şi Nicole Kidman au venit în rochii create chiar de Lagerfeld, iar alţi invitaţi au purtat ţinute în alb şi negru, culori preferate de maestru.

Vedetele s-au întrecut pe covorul roşu în ținute care mai de care mai spectaculoase.

Însă, cea mai inedită apariţie a fost a actorului Jared Leto. Artistul a venit costumat în pisica Choupette, muza lui Karl Lagerfeld, cea care i-a moştenit mare parte din avere.

O altă surpriză de pe covorul roșu a fost şi anunţul făcut de Serena Williams. Fosta tenismenă a dezvăluit presei de peste ocean că așteaptă un al doilea copil.

Senzaţie la Gala Met a făcut şi Rihanna. Artista, alături de iubitul ei, rapperul Asap Rocky, au sosit cu două ore întârziere făţă de restul invitaţilor, însă au avut parte de toată atenţia participanţilor.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Alte nume mari, precum Dua Lipa sau Penelope Cruz, au păşit pe covorul roşu în vestimentaţii create chiar de Karl Lagerfeld.

”Chiar merită asta. Nu doar datorită talentului și generozității de care a dat dovadă. Cunosc oameni de la Chanel de aproape 30 de ani. Știu că oricine este acolo și a fost acolo de atâta timp, toţi l-au iubit atât de mult”, a spus actrița Penelope Cruz.

”El a fost cel care m-a îndrumat într-adevăr în privința dragostei mele pentru modă. Mi-a fost, de asemenea, un prieten foarte, foarte drag”, a spus și actrița Nicole Kidman.

Printre invitaţii Galei Met a fost şi Brittney Griner, baschetbalista americană eliberată de curând dintr-un penitenciar din Rusia, acolo unde a fost închisă timp de câteva luni bune pentru acuzaţii de trafic de droguri.

Ceremonia a avut parte şi de un incindent. Un gândac apărut de nicăieri a provocat râsetele celor prezenţi și a devenit imediat viral in mediul online.

×
Subiecte în articol: Gala Met 2023 Karl Lagerfeld
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Avertizare meteo imediată
x close