Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Haos în Gara de Nord din Capitală: Întârzieri la zeci de trenuri, după ce sistemul energetic a cedat în urma furtunii

Haos în Gara de Nord din Capitală: Întârzieri la zeci de trenuri, după ce sistemul energetic a cedat în urma furtunii

40 de trenuri staționează acum în Gara de Nord și în jurul Capitalei, după ce tot sistemul energetic a căzut din cauza furtunii.

Haos în Gara de Nord din Capitală: Întârzieri la zeci de trenuri, după ce sistemul energetic a cedat în urma furtunii
Sursa foto: Pixabay
de Mia Lungu    |    14 Iun 2022   •   17:50

Întârzieri la zeci de curse feroviare cu plecare sau sosire în Gara de Nord din Capitală, după ce sistemul de electricitate a cedat, în urma furtunii.

UPDATE 18.20 - Liniile au fost repuse în funcțiune. Sunt în continuare întârzieri însă. Peroanele sunt pline cu sute de călători, dar și cu apă, în urma ploii torențiale.

40 de garnituri feroviare sunt blocate pe linii, în Capitală și în jurul Capitalei. Sunt întârzieri de sute de minute în aceste momente, în Gara de Nord și foarte mulți călători așteaptă pe peroane să urce în trenuri.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Foarte mari probleme la sosiri au trenurile care vin dinspre litoral, zona Constanța dar și alte stațiuni. Întârzieri de peste 80 de minute au și trenurile care vin din Ruse.

La plecări, Sibiu, Craiova și Constanța cunt destinațiile care înregistrează peste 120 de minute de întârzieri.

 

×
Subiecte în articol: gara de nord Capitală intarzieri trenuri
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close