Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Jandarm din București, acuzat că și-a batjocorit fiica vitregă timp de doi ani. Mama copilei minore știa, dar nu a făcut nimic pentru a opri abuzurile

Jandarm din București, acuzat că și-a batjocorit fiica vitregă timp de doi ani. Mama copilei minore știa, dar nu a făcut nimic pentru a opri abuzurile

Un jandarm din București este acuzat că şi-a batjocorit fiica vitregă timp de 2 ani. Copila avea 13 ani când a început coşmarul. Iar mama, spun anchetatorii, deşi a aflat la ce traume este supusă fetiţa, nu a făcut nimic pentru a o proteja.

de Carmina Pricopie    |    19 Iun 2023   •   18:36

Sătulă de traumele la care a fost supusă copila, o femeie din anturajul ei a venit într-o seară la Secţia 25 şi a depus plângere împotriva bărbatului. Când au văzut că au de a face cu un jandarm, poliţiştii au sesizat imediat Parchetul Militar.

Victima avea deja 15 ani, iar cea care a anunţat poliţia a fost mama iubitului fetei.

”Sesizarea datează din luna decembrie a anului 2022. Persoana a fost trimisă în judecată de curând”, a declarat Alexandru Iacob, purtător de cuvânt al Jandarmeriei București.

"Începând cu luna noiembrie 2020, până în septembrie 2022, în repetate rânduri, plt. adj. F.R.F. a întreţinut cu persoana vătămată minoră acte sexuale, profitând de imposibilitatea victimei de a se apăra sau de a-şi exprima voinţa", se arată în răspunsul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar București.

Citește și: ”Mai sunt și oameni cu suflet” Un jandarm a salvat cinci cățeluși din calea puhoaielor din Dolj și i-a reunit cu mama lor

Victima nu a fost în siguranţă nici după ce mama sa a aflat ce i se întâmplă.

"După ce a aflat de la fiica sa minoră că inculpatul a constrâns-o pe aceasta să întreţină un raport sexual, nu a anunţat organele de poliţie despre această infracţiune şi nu a luat niciun fel de măsuri pentru a o proteja pe fiica sa de alte abuzuri sexuale pe care inculpatul le-a comis asupra persoanei vătămate minore, până în luna septembrie 2022", se mai arată în răspunsul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar București.

Jandarmul a fost trimis în judecată sub control judiciar de procurorii militari pentru viol în formă continuată.

”Având în vedere că aspectele anchetate de organele de urmărire penală nu sunt în legătură cu atribuţiile de serviciu ale persoanei, Jandarmeria Capitalei a dispus propriile măsuri legale, în concordanţă cu aspectele în cauză, fără a pierde din vedere prezumţia de nevinovăţie de care jandarmul beneficiază în prezent”, a declarat Alexandru Iacob, purtător de cuvânt al Jandarmeriei București.

Şi în acest moment bărbatul lucrează în continuare la Jandarmeria Bucureşti. Este încadrat la Dispecerat, iar activitatea sa nu presupune interacţiunea cu publicul.

Şi mama fetei va fi judecată pentru complicitate la viol şi violenţă în familie.

×
Subiecte în articol: jandarm București
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close