Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Povestea Ruxandrei şi a Mirunei, două surori pasionate de avioane, care calcă pe urmele tatălui lor: ”Tata zboară ca să salveze vieți”

Povestea Ruxandrei şi a Mirunei, două surori pasionate de avioane, care calcă pe urmele tatălui lor: ”Tata zboară ca să salveze vieți”

Povestea Ruxandrei şi a Mirunei nu are nevoie de multe cuvinte. Cele două surori sunt pasionate de avioane și zbor, pasiuni insuflate de tatăl lor, care este medic militar și zboară cu avionul pentru a salva vieți.

Povestea Ruxandrei şi a Mirunei, două surori pasionate de avioane, care calcă pe urmele tatălui lor: ”Tata zboară ca să salveze vieți”
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Dec 2021   •   18:54

Imaginile şi dialogul celor două surori e cel mai important.

Sunt îmbrăcate ca aviatorii, în combinezoane special făcute pentru ele.

Pasiunea pentru avioane şi zbor nu are limite. Trece dincolo de cer.

Ruxandra și Miruna sunt la manşa unui avion tip Spartan. Două românce mici, dar cu visuri mari!

Fetele zboară. Deocamdată doar cu gândul, dar în viitor pot zbura cu adevărat.

Ruxandra este sora cea mare și visează să urmeze cariera tatălui său.

”Aş vrea să mă fac ce e şi tata. Tata e militar care zboară cu avionul ca să salveze vieţi”, spune Ruxandra.

Tata e tata. Nu, avioanele nu sunt ale lui, dar vieţiile piloţilor, da, pentru că Dragoş Tudose este medic militar la baza 90, Otopeni.

E şeful sănătăţii piloţilor, e cel care însoţeşte pacienţii grav bolnavi tranferaţi de urgenţă în alte oraşe, sau în alte ţări.

Dragoş Tudose povestește de unde a pornit pasiunea fetelor pentru zbor și spune că, deși inițial și-a dorit un băiat, acum ar vrea să mai aibă un al treilea copil, care să fie tot fată.

”Cred că eu le-am insuflat-o. Şi in momentul în care în casă se vorbeşte numai de aviaţie, medicină şi frumuseţea asta a statului pe pistă în aer curat.

Da, cred că aici iarăşi e greşeala mea da, recunosc, sunt fetiţe, iarăşi recunosc că iniţial mi-aş fi dorit un băiat, acum că am două fetiţe, nu-mi mai doresc. Cred că mi-aş mai dori a treia fetiţă”, mărturisește medicul militar.

×
Subiecte în articol: avioane surori
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close