Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Vacanţă la cort sau rulotă | Cele mai ieftine variante de cazare la mare

Vacanţă la cort sau rulotă | Cele mai ieftine variante de cazare la mare

Vacanța la mare nu înseamnă neapărat hoteluri de lux, cu piscine și baruri all-inclusive. Asta spun turiștii care aleg să plece în concediu cu cortul sau rulota. Pe lângă costurile evident mai mici, pentru cei care aleg această variantă contează mai mult atmosfera și faptul că sunt mai aproape de natură.

Vacanţă la cort sau rulotă | Cele mai ieftine variante de cazare la mare
Sursa foto: Pixabay.com
de Gabriel Dano    |    22 Aug 2022   •   20:09

Zonele de camping de pe litoralul românesc sunt din ce în ce mai aglomerate. Aer curat, libertate și prețuri mai accesibile. Asta îi convinge pe turiști să înlocuiască patul din camera de hotel cu saltelele din cort.

Turiștii spun că se simt foarte bine si că le place mai mut la cort, decât la apartament pentru că simt un alt fel de libertate. Unii povestesc că au vreo 8-9 ani de când practică acest tip de turism.

Chiar dacă din ce în ce mai mulți aleg această variantă, zonele de camping de pe litoral se împuținează, iar în locul lor se construiesc blocuri și hoteluri.

 

×
Subiecte în articol: cort rulota vacanţă
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close