Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN România Inteligentă Număr record de animale sterilizate în Ilfov | Soluţii pentru problema câinilor fără stăpân

Număr record de animale sterilizate în Ilfov | Soluţii pentru problema câinilor fără stăpân

Câinii fără stăpân reprezinta problema tuturor. O temă dramatică, dacă ținem cont de numărul atacurilor care au avut loc în ultimul timp, chiar și în Capitală. În Ilfov, autoritatile au reuşit, cu sprijinul unor ONG-uri, să sterilizeze gratuit un număr record de animale. Mai este însă mult până când problema câinilor fără stăpân va fi rezolvată la nivel national, iar pentru asta este nevoie de implicare şi conştientizare şi din partea cetăţenilor.

Număr record de animale sterilizate în Ilfov | Soluţii pentru problema câinilor fără stăpân
Sursa foto: Antena 3 CNN | România Inteligentă
31 Mar 2023   •   12:27

Autorităţile spun că există tot mai multe cazuri de animale puse în pericol chiar de cei care ar trebui să le protejeze. Iar ţara noastră se află în regres atunci când vine vorba de campaniile de sterilizare.

Județul Ilfov a devenit un reper de bune practici, atât la nivel național, cât și internațional.

"Avem un proiect frumos pentru câini, pisici, cai şi măgari pentru că, din păcate, toamna sunt mulţi abandonaţi, oamenii nu mai au ce să le dea de mâncare şi atunci le dau drumul pe stradă. Vom face un adăpost foarte modern la Petrechioaia", a declarat Hubert Thuma, preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov.

Conferinţa Naţională "Afecţiune, implicare, responsabilitate - strategie de succes pentru îngrijirea animalelor din judeţul Ilfov" a fost organizată de Antena 3 şi cotidianul "Jurnalul".

Citeşte şi: Soluţii pentru problema câinilor fără stăpân | România Inteligentă

×
Subiecte în articol: România Inteligentă Hubert Thuma
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close