Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN România Inteligentă Cele mai bune practici de predare, prezentate profesorilor de engleză la Conferința National Geographic Learning Day

Cele mai bune practici de predare, prezentate profesorilor de engleză la Conferința National Geographic Learning Day

Zeci de profesori şi elevi s-au reunit la Bucureşti la Conferința National Geographic Learning Day, organizată de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Cele mai bune practici de predare, prezentate profesorilor de engleză la Conferința National Geographic Learning Day
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Mai 2023   •   17:02

Evenimentul a avut ca scop formarea continuă a profesorilor și specialiștilor din domeniul educației. Cadrele didactice au avut oportunitatea să înveţe noi tehnici de predare şi au dobândit numeroase aptitudini care îi ajută să se descurce cât mai bine în sălile de curs.

Autori şi traineri de renume mondial au luat parte la conferinţa organizată de Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României unde au fost prezentate cele mai bune practici în predarea limbii engleze. În cadrul evenimentului au fost abordate teme precum motivarea adolescenților, dezvoltarea abilităților de comunicare în mediile de afaceri și la locul de muncă, tehnici de inițiere a discuțiilor cu necunoscuți și medierea conflictelor cu colegii sau subalternii.

Citeşte şi: Profesorii ameninţă că blochează anul şcolar. Protest uriaş la Guvern şi Parlament

De la eveniment nu au lipsit nici reprezentanţi ai editurii internaţionale National Geographic Learning, una dintre cele mai prestigioase în producerea de manuale pentru învățarea limbii engleze.

Conferinţa National Geographic Learning Day a fost organizata de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, în parteneriat cu Fischer International care își reafirmă angajamentul față de cei implicați în predarea și învățarea limbii engleze, oferind o gamă variată de materiale didactice.

×
Parteneri
Noi detalii despre starea lui Florin Piersic
x close