Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN ShowBlitz Diamantele, preferatele românilor chiar şi pe timp de criză

Diamantele, preferatele românilor chiar şi pe timp de criză

Fie sărăcia cat de rea un diamant la casa omului face lumină. Cel puțin aşa reiese dacă ar fi să ne luăm după cifrele din industrie. Ana Maria Prodan, Adi mutu, Ciprian Marica, dar şi oameni simpli, toţi îşi doresc cel puțin un diamant.

Diamantele, preferatele românilor chiar şi pe timp de criză
Sursa foto: Getty
de Georgiana Adam    |    18 Sep 2021   •   00:02

Diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei fete, spunea Marilyn Monroe şi am putea să extindem zicala. Sunt şi cele mai bune prietene ale românilor, şi ale celor înstăriți şi ale celor mai puțini avuți. 

De la oameni simpli care preferă să ofere moștenire fiicei, nepoatei, o bijuterie cu diamante până la oameni de business avem clienți artiști sportivi. Ana maria Prodan, bineînțeles, îmi este şi foarte bună prietenă  Adrian Mutu, Ciprian Marica, foarte mulți", spune Denisa Nechifor.

Fostă soție de fotbalist şi actualmente femeie de afaceri, Denisa Nechifor este iubitoare de diamante. Așa că nu şi-a cumpărat un colier, a inventat un model cu 3 coliere ca să fie mulțumită. 

„Este ultima mea achiziție un colier. A mers foarte bine anii trecuți colierul tenis cel simplu şi asta este noul trend un colier format din 3 coliere", spune aceasta.

Sigur nu toată lumea își permite astfel de bijuterii, dar oamenii preferă să investească în așa ceva pentru ca diamantele ca şi aurul nu se devalorizează. 

„Cea mai ieftină bijuterie poate ajunge la valoarea de aproximativ 1.000 de euro, iar cea mai scumpă este în funcție de dorințele clientului câteva zeci de mii de euro, câteva sute de mii de euro”, a mai precizat Denisa Nechifor.

×
Subiecte în articol: diamante
Parteneri
"Gheaţa cât cărămizile!". Vremea rea a făcut ravagii
x close